Bring varme og hygge ind i dit hjem

Bring varme og hygge ind i dit hjem

Mens solen lader vente på sig, er det oplagt at hygge indendørs med både puder og plaider. Dette er også en fantastisk måde at skabe liv og god akustik i et rum. De er nemme at tilføje til ethvert rum eller hjem, uden at det kræver at du skal op på en stige eller andet krævende.

Tag udgangspunkt i dine foretrukne farver  

Ønsker du inspiration til hvilke puder eller plaider, som du skal vælge til dit hjem? Et nemt udgangspunkt er at udgangspunkt i, hvilke farver du i forvejen har i dit hjem. Ud fra denne betragtning kan du som udgangspunkt gøre to ting. Du kan enten vælge tilbehør i en farve eller nuance, som passer til de genstande du allerede har i dit hjem. Den anden mulighed er at tilføje nogle kontrastfarver. Dette er en sjov måde at lege med farverne på, som samtidig gør rummet mere interessant at opholde sig i. Ferm Living Design gør sig både i det enkle og mønstrede udtryk, på både deres plaider og puder. Dette giver dig masser af muligheder, og du har mulighed for at sætte dit eget præg på dit hjem.  

Tilføj en komplementærfarve

Hvis du stadig synes at det er svært, så kig en ekstra gang på de farver, som er i dit hjem. Måske du allerede har nogle blå puder, tilsæt en eller to puder, eller en plaid i gul. Gul er en komplementærkontrastfarve til blå. Dette får alle dine blå elementer til at stå frem i rummet. Du kan gøre det samme med grøn og rød. På denne måde kan du let lege med farverne, og finde den kombination, som du synes er bedst. Udover puder og plaider, kan du også tilføje vase, lysestager eller bøger i sjove farver, til at peppe dit hjem op.  

Share This Post