Alt du skal vide om at renovere dit køkken

Alt du skal vide om at renovere dit køkken

Når du skal til at renovere dit køkken skal du først vælge om du vil gøre det selv eller få håndværkere til det. Derefter skal du vælge hvilken stil det skal være og hvordan det skal se ud, integreret køleskab eller ej, skal mikrobølgeovnen være synlig eller ej, induktionskogeplader eller ej. Der er mange ting man skal tage stilling til, man skal vælge stilen ved sit nye køkken. Man skal finde ud af om der skal bygges eller fjernes en mur, måske en halvmur, skal der laves en serverings ø, skal det være med spisebord i samme rum.
AUBO køkken har hvad du skal bruge.

  • Hvidevarer

  • Mikrobølgeovn

  • Opvaskemaskine

  • Køleskab, måske også med fryser

  • Ovn

Hvordan skal det se ud?

Det kan gemmes bag låger, det kan også stå fremme. Skal det være et kølefryseskab eller er det nok med den store kummefryser ude i skuret? Skal det være hvide og blanke overflader, eller måske matsorte? Skal det være håndtag der stikker ud, eller skal det være med huller som man sætter fingrene i? Hvis du vil have et køkkenalrum, skal du måske ud i at vælte en væg eller to, klarer du selv det eller vil du have fat i en murer for det? Skal du have fat i nye gardiner og i så fald hvilken farve?

Svært valg, mange tanker

Der er flere ting end man regner med i starten. Du kan snakke med en indretningsarkitekt eller boligdesigner for at få input, men det kan være dyrt. Derfor kan det være en god ide at få besøg af forskellige venner, familie og bekendte og snakke med dem om hvad de synes man skal gøre, på den måde får man nemt og hurtigt en masse konstruktive input. Et plus ved at familie og venner kommer med hjælp og input kan være at du fx ikke skal betale en boligdesigner for råd, også kan du lave mad til gæsterne.

Share This Post