Tendenser du ikke kan komme uden om i 2020

Tendenser du ikke kan komme uden om i 2020

Vi dykker ned i de forskellige tendenser vi ser i 2020 – herunder hvordan du passer og plejer dig selv, hvike skønhedstendenser du skal kende til og hvordan du skal klæde dig på. Læs med hvis du vil være på forkant med årets tendenser og kom godt fra start.

Pas på dig selv

De seneste par år har der været et større fokus på selvpleje, både når det gælder krop og sind, og denne tendens vil med al sandsynlighed fortsætte. Det betyder at folk i højere grad er mere opmærksomme på hvad de putter i munden, hvordan de passer på deres krop og hvad de kan gøre for at have et sundt sind. Blandt andet spiser flere danskere økologisk for at undgå sprøjtemidler og tilsætningsstoffer eller spiser vegetarisk, da det skulle have en række sundhedsfordele.

En anden måde at passe på sig selv, er ved at huske selvplejen. Selvpleje kommer i mange variationer – det handler primært om, at du selv skal føle at det er godt for dig. Nogle får en massage, nogle går til yoga og nogle gør noget ved deres dårlige syn. Det kan du for eksempel få gjort hos Euroeyes.dk. Find ud af hvad der passer til dig, og kom i gang hurtigst muligt. Både dig og dine nærmeste vil sætte pris på det.

Styr på skønhedstrends

Tendensen om at passe godt på sig selv viser sig også i skønhedsbranchen og kosttilskud og superfoods er derfor mere populært end nogensinde før. Skønhed kommer efter sigende indefra, og lige præcis derfor er det vigtigt at få de rigtige vitaminer, mineraler, antioxidanter og fedtsyrer. De forskellige kosttilskud kan både bidrage til flottere hud, sundere hår og mindre appelsinhud – men også til mere energi eller bedre fordøjelse.

En anden skønhedstrend der stormer frem, er kosmetiske behandlinger og operationer. Især blandt unge bliver det mere og mere normalt at ændre ved de ting man er utilfreds med – men gerne med naturlige resultater. Er du for eksempel utilfreds med din næses udseende, er der ingen skam i at få gjort noget ved det – det kan du gøre hos rhinoklinikken.dk.

Med på modetendenser

En af de største modetendenser vi kommer til at støde på i 2020, er bæredygtighed. Det er efterhånden blevet en selvfølge for modebrands at de skal udvikle nye arbejdsgange og bruge bæredygtige materialer, for at leve op til forbrugernes ønske om en grønnere omstilling. Den udvikling fortsætter og vi vil forhåbentlig se flere virksomheder være opmærksomme på at være bæredygtige og tilmed blive dygtigere til det.

En anden tendens der vinder frem, er læder. Og det er på trods af, at den aldrig rigtig forsvinder. Læder er og bliver en trend, der ofte vender tilbage i modebilledet efter et par sæsoners pause. I år er det dog ikke kun de klassiske lædersæt der vinder indpas. I stedet er der fokus på lyse farver og lettere versioner af læderet, der gør læderlooket perfekt til forår og sommer.

Er du i tvivl om hvilke farver du skal gå efter, er der også råd for. De farver der har domineret i modebranchen indtil videre, er pastelgrønne nuancer som for eksempel pistaciegrøn og mintgrøn, alle nuancer af lilla og nuancer inspireret af en solnedgang.

Share This Post