Er Apple Watch bare endnu et modefænomen?

Er Apple Watch bare endnu et modefænomen?

Apple Watch Series 2 hedder det nye ur fra Apple. De værste fejl og mangler fra første generation er blevet rettet op på, men er det stadig mere end bare et modefænomen? Det ser vi nærmere på herunder.

Apple Watch

Apples første smartwatch blev mødt med en smule harme, men det var bestemt ikke dårligt. Der var dog mange små irritationsmomenter, som de fleste brugere ikke var tilfredse med. Især hastigheden kunne ikke leve op til forventningerne, og når det galt batterilevetiden, så var der heller ikke her noget at råbe hurra for.

Der var desuden heller ikke indbygget GPS, hvilket betød, at det ikke rigtig formåede at konkurrere med sportsure, som ellers kunne være praktiske at udfordre. Men er alle disser mangler blevet udbedret?

Samme design

Umiddelbart er der ikke nogen forskel på den nye version af Apple Watch den gamle. Præcis som Apple også gjorde det med den nye iPhone 7, der heller ikke formåede at ændre format fra sin forgænger.

Dette er dog noget mere udpræget, end det er tilfældet med iPhonen. Man kan nemlig slet ikke se forskel på urets første generation og anden generation. Derfor skal du heller ikke købe det, hvis du har en forventning om, at folk kan se, du har det sidste nye Apple Watch.

Der er dog alligevel de fordele, at uret nu er vandtæt og derfor kan bruges til svømning. Samtidig er det derfor blevet et bedre sportsur. Styrken ligger dog umiddelbart i at koble sin iPhone til uret. Priser på iPhone uden abonnement.

Sportsur mere end noget andet

Det er let at fornemme, at Apple gerne vil have, at deres ur bliver mere et sportsur, end et decideret smart watch. Derfor har techgiganten også sat alle kræfter ind for at styrke de egenskaber, der komplimenterer sportsuret. Derfor er den altså nu vandtæt og har indbygget GPS.

GPS’en er en vigtig detalje, som især er vigtigt, hvis du vil anvende dit ur som tracking-enhed, når du løber. Det medvirker samtidig, at du ikke behøver at tage din telefon med, når du skal ud at løbe — uden at gå glip af vigtig tracking.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post