Følg moden og køb det genopståede tøjmærke, H2O

Følg moden og køb det genopståede tøjmærke, H2O

I 80’erne og 90’erne var tøjmærket, H20, det helt store hit, der blandt andet var kendetegnet ved det trefarvede mærke, de stribede og farverige designs samt de ikoniske badesandaler. Igennem de seneste par år er tøjmærket dog genopstået og nærmest blevet et helt nyt brand på den store modescene i Danmark. Men tøjmærket har bibeholdt fokus på høj samme høje kvalitet, farvekombinationer og pasformen, der var for omtrent 30-35 år siden.

Mange forskellige beklædningsgenstande i forskellige designs

H2O er i dag kendt for meget mere end de ikoniske badesandaler, da deres beklædningsgenstande til kvinder såvel som til mænd er blevet udvidet til meget mere. På kvindesiden er det muligt at få mange forskellige T-shirts, bukser, track tops og meget andet, der alle fås i et væld af forskellige farver og designs på www.h2o-sportswear.com. På hjemmesiden er det ligeledes muligt at få tøj til herrer, hvilket ligeledes gælder track tops, poloer, T-shirts, bukser og meget mere. Det fås i mange forskellige designs og farver, hvorfor det kan være en god idé at afstemme dette med de ønsker, krav og behov, man end måtte have, når man skal være med på den genopståede mode.

Find den rette model af ur der kan bruges til alt

Når man har udvidet tøjskabet med mærket H2O, kan det være en fordel at udvide bestanden af ure, således man kan holde øje med tiden, mens det pynter på beklædningen. På www.uretilalt.dk er det muligt at købe ure af mange forskellige mærker såsom Seiko, Festina, Citizen, Casio med flere, der alle udbyder forskellige farver og designs. Remmene på urerne kan fås i forskellige materialer og farver, hvorfor man kan vælge det materiale, der findes mest komfortabelt at have på, mens man kan vælge remmens farve med hensyn til de ønsker, man end måtte have. Derudover fås selve urskiven i forskellige designs, hvor nogle viser de forskellige tidspunkter med streger, romertal, som et normalt analogt ur eller lignende, hvilket ligeledes bør afstemmes med krav og behov hertil. Derudover fås selve urkassen ligeledes i forskellige størrelser, hvilket ligeledes bør overvejes, således man hverken finder uret for stort eller for småt.

Når man skal have nyt tøj og nyt ur, kan det være en fordel at matche indkøbene, således man bibeholder den samme stil i hele beklædningen, hvilket er med til at skabe det sidste finish på beklædningen. Dermed kan man både være med på moden i ure og tøj separat, mens man ligeledes er med på den omskiftelige mode i den samlede beklædning.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post