Sko og sandaler fra det danske tøjmærke, Sofie Schnoor

Sko og sandaler fra det danske tøjmærke, Sofie Schnoor

Når foråret og sommeren banker på døren, kan det være en fordel at skifte vinterfodtøjet ud med nyt og mere sommervenligt fodtøj eksempelvis i kraft af et par sandaler eller sko i sommerlige farver. Ønsker man ydermere at følge moden, er det muligt at vælge et moderigtigt mærke som Sofie Schnoor, der er inspireret af modetendenser fra steder i hele verden. Grundet dette byder sko fra Sofie Schnoor altid på nye og spændende kombinationer af farver såvel som af materialer.

damesko

Find den rette type af fodtøj med passende farve og design

Når man så skal købe et par nye sko eller sandaler, kan det være fordelagtigt at sørge for at finde den helt rette størrelse, således de hverken er for brede, smalle, lange eller for korte. Finder man den rette størrelse vil fodtøjet ligeledes virke mere komfortabelt, hvilket kan være en fordel, når det gode vejr indbyder til gåture.

Det er blandt andet muligt at købe et par sneakers til foråret, hvilke er mere komfortable at gå i, og de giver ligeledes et mere sportsligt look til foråret og sommeren, mens de samtidigt kan benyttes i mange forskellige situationer såsom skole, arbejde, fest osv. Det er ligeledes muligt at få sko fra Sofie Schnoor, der har en hæl, og størrelsen på hælen varierer fra sko til sko, hvorfor det kan være en fordel at overveje, hvor høj en sådan hæl må være. Det er på samme måde muligt at få mere sommeragtige sko som espadrillos eller sandaler, der kan være behagelige i godt og varmt vejr. Find mange modeller på Gottohaveit.dk hvor der findes mange forskellige typer af sko fra Sofie Schnoor med og uden hæl.

Få det rette tilbud på tandblegning

Samtidig med at man forkæler sig selv med et par nye sko eller sandaler fra Sofie Schnoor, kan man også forkæle sig selv med en tandblegning, således man ser blændende godt ud fra top til tå. Prisen på en sådan tandblegning afhænger af forskellige ting som blandt andet, om man har fået et tilbud fra sin nuværende tandlæge på behandlingen, samt hvornår man ønsker sin behandling foretaget, og sådanne ting kan være gode at overveje, inden man bestiller tid.

Det, der gør, at ens tænder ikke er helt hvide, er, at organiske farvestoffer har trængt sig ind i det yderste lag af tænderne, hvilket kan fjernes ved hjælp af et kemisk stof, der kaldes brintoverilte, der fjerner de organiske stoffer og genskaber den hvide farve. Hvor hvide tænderne bliver efter behandlingen afhænger naturligvis af tændernes farvetilstand før behandlingen. Man kan derudover også få bleget tænderne hjemme, hvor tandlægen naturligvis sørger for optimal rådgivning og hjælp. Se her for flere informationer om tandblegning.

Avatar

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post