Birkenstock sandalerne hitter også i 2014

Birkenstock sandalerne hitter også i 2014

Sommertid er sandaltid, og sandalmoden peger i retning af, at  en klassiker igen i år bliver superhot, nemlig Birkenstock sandalerne. Birkenstock er et klassisk skomærke fra tyskland, som er mest kendt for de karakteristiske ergonomiske  sandaler, der fremstilles med gummi og kork bund.

Køb billige Birkenstock sandaler her 

ScreenHunter_1513 Aug. 03 18.33

Birkenstock begyndte at producere sko helt tilbage i  1774, men de karakteristiske sandaler, som  for alvor har gjort Birkenstock til en succes blev først lanceret i 60erne Til at starte med, havde Birkenstock fodtøj helt flade såler uden svangstøtte. Derefter udviklede Birkenstock det revolutionerende design vi kender i dag, hvor sandalen matcher formen af din fod. Netop dette design gør, at sandalerne er utrolig behagelige at gå i

Birkenstock sandaler, dine fødder vil elske dig for dit valg!

Birkenstock er nok især kendt for  deres sål – eller som de kalder det “fod-madrassen”.Til den ergonomiske sål bruger Birkenstock naturlige kvalitetsprodukter, som latex, kork, skum, læder der gør, at sandalen føles elastisk at gå i og derved er den med til at aflaste dine fødder. Netop derfor, har Birkenstock sandalerne altid været en favorit blandt folk der går eller står meget i deres daglige jobs.

Det har måske givet sandalerne et noget “fodformede ry” – nogle har døbt dem Pædagog sandaler” men særligt efter at Heidi Klum designede en kollektion for Birkenstock, er de igen blevet super trendy og meget moderigtige. Birkenstock har i den grad formået at udnytte populariteten og de har lavet mange moderigtige designs i forskellige farver og det er pt. den mest populære allround sandal til damer.

Birkenstock Gizeh

Birkenstock Gizeh hitter

Den absolut mest populære model netop nu er Birkenstock Gizeh. Gizeh modellenmed den karrakteristiske tåsplit  fås i et hav af forskellige farver og med forskellige farver på sålen. Men også Birkestock Mayari er populær. Mayari minder mest om den helt klassiske Birkenstock sandal hvor der er to remme med spænder over foden. Men Birkenstock laver ikke kun sandaler til damer og piger, de laver også sandaler og det nyeste er Birkenstock sandaler til Børn i små størrelser.  Den gode kvalitet man får ved at købe sandaler gør at de både er smarte, holder godt når barnet leger, og er behagelige at gå i – hvilket gør, at de er idélle til børn. Børnesandalerne fås med hælrem, så dit barn beholder sandalerne på, når de er aktive udenfor. 

Avatar

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post