Super cool buksedragt fra Mads Nørgaard

Super cool buksedragt fra Mads Nørgaard

Mads Nørgård er et rigtig kendt brand på det danske marked, som har designet super moderne, stilet og behageligt tøj til kvinder og fyre. Mads Nørgaard designer også nogle virkelig cool buksedragter. Denne super lækre buksedragt fra Mads Nørgaard er indbegrebet af lækker design og go’ stil!

Buksedragt/jumpsuit/heldragt – kært barn har mange navne – er højeste mode og samtidig et stykke tøj, som kan redde en hver pige ud af en tøjkrise!

Find din Mads Nørgaard buksedragt her

M1421A008-Q11@5

Mads Nøregaard Jumpsuits online

En buksedragt kan nemlig både bruges til fest og hverdag, alt efter hvilke sko og accesories du sætter sammen dertil. Denne Mads Nørregaard buksedragt model hedder Crepe Georgette Cavi og er i en flot, enkel sort farve. Den er lavet i let og lufttig slags nylon stof, som også gør den super ideel til forår og sommer, da den ikke er for varm at have på. I livet er der elastikbånd, så buksedragten kan spændes ud og ind alt efter din kropstype.

Den har skrå ærmer, som sidder rigtig flot på de fleste kvinder, og som også er meget fremme lige nu på t-shirts og toppe. Derudover går den også smalt ind i benene. Bagpå er der en lang skjult lynlås, så du nemt kan få buksedragten af og på. Derudover er der også lommer i begge sider, så du lige kan have det mest nødvendige med dig. Du finder buksedragten fra Mads Nørregaard billigt på Zalando.dk, tjek også deres store udvalg af andre billige buksedragter. Vi nævner i flæng MbyM buksedragter, Vila buksedragter og buksedragter fra Michael Kors.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post