Januarudsalget er igang! Elvine vinterjakker til halv pris!

Januarudsalget er igang! Elvine vinterjakker til halv pris!

Januar udsalget er over os, og netop nu får du elvine vinterjakken til halv pris på stylepit.dk. Elvine er et kendt mærke både blandt mænd og kvinder. Især deres vinterjakker til kvinder er et stort hit, og lige nu er du så heldig at kunne få dem på tilbud på blandt andet Stylepit.dk

elvine

Fælles for Elvine vinterjakkerne er, at de alle har et afslappet, enkelt og cool design, mens de fleste af vinterjakkerne er lange. Farverne er ofte basis,- og jordfarver, så hvis ovenstående lyder som din stil, vil du med sikkerhed elske at gå gennem vinteren iført en lækker Elvine vinterjakke.

Elvine1

elvine2

elvine3

En af de vinterjakker, som er på tilbud lige nu, er GUNNEL.  Den er lang og har nogle store lækre lommer samt lommer foran. Jakken er med guldknapper og høj i halsen, så du ikke kommer til at fryse. Selvom jakken har et afslappet design, så formår den stadigvæk at være feminin, da jakken går ind i taljen, hvor den også har et elastik bånd.

Hvis du godt kan lide en pelshue og samtidig gerne vil have en vinterjakke, som der skiller sig ud fra mængden, vil Elvine MELANIE jakken måske være din stil. Den er i en flot grøn farve og har en foret hue. Jakken er ligesom de andre lang og har nogle store rummelige lommer, så du både kan have din pung, mobil og med videre deri, mens du samtidig kan putte hænderne deri.

En anden vinterjakke, som der er på tilbud lige nu, er FIA. Den er til dig, som godt kan lide en enkel jakke! Den er ¾, har en hætte og lynlås som lukning. Den kan dog spændes ind i siden med elastiksnørre, så den passer dig.  En sjov detalje ved jakken er, at den har et sort og hvidt mønster med ugler på indvendig, og dette gør også jakken speciel til trods for, at den er til dig, som søger en enkel vinterjakke, der kan bruges til både fest og hverdag. Tjek også Elvine Melanie, den er godtnok i på tilbud, men det er en superfed parka vinterjakke til damer.

Elvine vinterjakker på tilbud!

En af fordelene ved at købe ens vinterjakke online netop nu er  blandt andet, at du får den til halv pris!  Så er du på udkig efter en Elvine vinterjakke på udsalg, er det nu du skal slå til.

Vi håber, at du i denne artikel kunne finde dig en lækker jakke fra den populære producent, Elvine.
elvine

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post