Billige Ilse jacobsen gummistøvler på tilbud – fede modeller i 2017

Billige Ilse jacobsen gummistøvler på tilbud – fede modeller i 2017

Er du på jagt efter flotte, billige Ilse jacobsen gummistøvler på tilbud? Regnen siler ned for tiden, derfor er et par fede gummistøvler helt uundværlige. Gummistøvlerne fra Ilse Jacobsen er et sikkert og godt valg, hvis du gerne vil have tørre fødder uden at gå på kompromis med din stil.

Ilse Jacobsen

Udtrykket i Ilse Jacobsens gummistøvler, er afslappet og eksklusivt og støvlerne passer med sin
enkelthed og rene linjer til alt slags tøj og stort set enhver lejlighed – og nok vigtigst af alt, perfekt til det det danske vejr. Alle gummistøvlerne fra Ilse Jacobsen er lavet i hånden og produceret af 100 % naturgummi, de er supergode at gå i og holder dine fødder tørre. Lige nu kan du med fordel klikke forbi Eshoes.dk, hvor de har tilbud på en række af Ilse jacobsens støvler, både de korte og de lange støvler, vi tager et kig på vores favoritter.

På Modetrends.dk, har vi taget et kig på vores favoritter af de klassiske gummistøvler, så du kan finde frem til lige netop de modeller, der passer bedst til netop dig og dine behov.

Ilse jacobsen gummistøvler tilbud

Klassiske lange Ilse Jacobsen gummistøvler på udsalg

Den klassiske lange Ilse Jacobsen model fås enfterhånden i et hav af forskellige farver, lige fra de funky skrigende farver til de mere nedtonede farver. Vi er faldet for denne mdoel i bourdeaux, som du kan sætte sammen med stort set alle outfits. Bourdeaux er igen i år en af de hotte farver.

Ilse Jacobsen ankel gummistøvler

Gummistøvlerne fås også i en kortere model med kortere skaft. Stadigvæk er man dog ikke et øjeblik  i tvivl om, at det er en Ilse Jacobsen Gummistøvle vi har fat i. Looket med de karrakteristiske snørrebånd går igen, også i denne model. Netop nu kan du få denne model til en rigtig bgod pris på Zalando.dk. De halvlange støvler fås i alle regnbuens farver.

Sorte og enkle gummistøvler

En af nyhederne i Ilse Jacobsens sortiment, er disse super coole langskaftede sorte gummistøvle fra Ilse Jacobsen. Med deres mere rå look med kraftig sål og hæl, adskiller de sig fra de tidligere modeller fra Ilse Jacobsen. En fed detalje er lynlåsen i siden. Modellen “zipper” fås både i en lang og en kort model. Støvlerne ligner langtfra den klassiske gummistøvle og de kan sagtens bruges til finere brug. Er du til det helt enkle look, har Ilse Jacobsen også en helt stilren model, uden nogen detaljer. Modellen “Black Petroleum” er et par helt sorte støvlker med blå sål. Modellen fås også med flere forskellige farver på sålen.

Korte gummistøvler

Ilse Jacobsen laver også en helt kort model, RUB2. Denne model er helt idéel hvis du er på udkig efter et par gummistøvler til sommerens festivaller. Her kan de lange gummistøvler hurtigt blive for varme.
Generelt er gummistøvlerne fra Ilse Jacobsen store i størrelsen, så et godt råd er, at købe støvlerne i mindre størrelser.

Ilse Jacobsen

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post