Eyelash extensions – smukke øjne med kunstige øjenvipper

Eyelash extensions – smukke øjne med kunstige øjenvipper

Leder du efter eyelash extensions? Lange øjenvipper er et kæmpe hit, og noget som stort set alle piger ønsker at have! Mange bruger mascara med ekstra volumé i eller en vippebukker for at få den ønskede lange effekt, mens falske øjenvipper også er et must for mange piger, når de går i byen.

Eyelash extensions, som de også kaldes, giver den sidste ”finish” til din makeup, og det får dine øjne til at se ekstra flotte ud. Nogle bruger også øjenvippe extensions til andre særlige og festlige begivenheder – det kan eksempelvis være til karneval, bryllupper eller nytårsaften – ofte ved lejligheder, hvor man gerne vil se ekstra lækker ud!

På hjemmesiden nelly.com kan du få mange forskellige falske øjenvipper til fornuftige priser. Eksempelvis er deres Volume Eyelash rigtig populære, da de kun koster 99 kr. og kan oven i købet bruges flere gange. De er perfekte til at give din øjenmakeup et løft!

eyelash extensions

eyelash extentions

Hvis du skal klædes ud i et meget piget kostume eller bare godt kan lide, at dine øjne har et ”dukket-look”, så vil Doll Eyelash med sikkerhed være en vinder for dig. Ovenstående eyelash extensions er alle fra brandet MAKE UP STORE, som har lavet rigtig mange forskellige slags kunstige øjenvipper til forskellige anledninger. Blandt andet har de også lavet Glamour Eyelash, som især er til dig, der står og skal til en kæmpe gallafest, hvor deres Volume Eyelash er for den pige, som ønsker mere fylde og længde på sine øjenvipper.

Makeup-mærket KISS har også lavet mange flotte kunstige øjenvipper, som kan fås på nelly.com. Blandt andet er deres øjenvipper Au Naturale meget populære, som sættes fast med lim. Disse kunstige øjenvipper er med til at give et helt perfekt look til din næste bytur, og kvaliteten er også rigtig god, som gør, at de bliver siddende og ikke ryger af ved, at du danser, har det varmt eller lignende. Disse eyelash extension koster 49 kr. Deres Diva øjenvipper er også et sikkert hit, som giver dine øjenvipper masser af længde samt et meget feminint look.

Hvis du nogle gange synes, at du også mangler længde og fylde på dine undervipper, bør du købe dine næste falske øjenvipper fra mærket EYLURE. De har lavet nogle samlede pakker for kun 79 kr. som kaldes top og bottom, da der både er falske øjenvipper til over- og undervipperne. Øjenvipperne koster typisk mellem 59 kr. til 79 kr. Generelt har disse falske øjenvipper ry for at være nemme at sætte på – også for nybegyndere, og samtidig giver de alle et naturligt look.

eyelash extentions

Avatar

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post