Eyeliner guide – hvilken eyeliner skal du vælge?

Eyeliner guide – hvilken eyeliner skal du vælge?

Du kan i denne eyeliner guide få gode råd samt tips og tricks til valg af eyeliner, så du kan sikre, at du får fundet dig den bedste eyeliner til lige netop dit behov! Vi håber, at artiklen kan hjælpe dig godt på vej til at finde lige præcis det produkt, du leder efter.

Rigtig mange kvinder og piger bruger eyeliner både til hverdag og fest. Der findes rigtig mange forskellige slags eyelinere – det kan både være i forskellige farver og i forskellige konsistens. Nogle foretrækker en flydende eyeliner, mens andre er mere til en fast eyeliner.

eye
Er du på udkig efter en ny eyeliner, så har hjemmesiden 
Makeup-online.dk lige nu tilbud på mange af deres eyelinere. Her er der mulighed for at finde et stort udvalg af forskellige typer af eyelinere i mange forskellige varianter.

Her kan du se en række forskellige typer af eyelinere:

Eyeliner guide

Hvis dit makeup-budget er lavt, så vil Max Factor’s eyeliner måske være noget for dig. Kvaliteten er rigtig god i forhold til den lave pris. Eksempelvis kan du få en Kohl Pencil for kun 39 kr. i alle mulige forskellige farver, og den flydende eyeliner fra mærket koster kun 59 kr. Nogle kan også godt lide at kombinere det, så de bruger en flydende eyeliner til fest, men en fast eyeliner til daglig. Med Max Factor’s priser, kan det være, at du kan få råd til begge to!

eye

Eyliner guide

Hvis du er vild med smokey eyes, så har Jane Iredale lavet en super eyeliner, som kan give dig det perfekte look. Den hedder liquid Eyeliner og er sat ned til 175 kr. Deres Cream Shaper For Eyes er også nem at anvende, og igen kan den være med til at give et festligt look, da der er en lille smule glimmer i. Den er samtidig vandfast, som betyder, at du kan danse hele natten uden at skulle være bekymret for, at din eyeliner ”flyder ud”.

Eyeliner guide

Et andet luksuriøst mærke er DIOR, som også har lavet en rigtig god eyeliner, der kan fås på Nicehair.dk. Den er sat ned til 249 kr. Fordelene ved denne eyeliner er, at den er rigtig nem at pålægge og især god til dig med følsomme øjne, da den er blød. Den kan både lægges i den indvendige del af øjet samt den udvendige.

Eyliner guide

I den lidt lavere  prisklasse, men hvor du også får en helt igennem fantastisk eyeliner, kan der her nævnes Dr. Huashka. Den koster 129 kr. Det er en flydende eyeliner, og med denne kan du være sikker på altid at få et perfekt resultat med præcise linjer, da denne eyeliner er nem at anvende grundet den tynde spids. Den tørrer samtidig hurtigt, og du undgår derved, at din makeup tværes ud igen.

Eyeliner guide – her finder du gode priser

Hvis du, efter at have set vores eyeliner guide, godt kunne tænke dig at få et godt overblik over priserne på forskellige typer af eyeliner, så kan du med stor fordel tage dig et kig på en side som f.eks. Makeup-online.dk, som er en dansk webshop, der har et hav af forskellige typer af eyeliner i et væld af spændende varianter. Det er i øvrigt sådan, at lige netop denne webshop desuden også er en forhandler, der går højt op i at sikre, at du som forbruger kan finde gode priser. Derfor er der bestemt ingen tvivl om, at siden bestemt er et kig værd – se den her.

eye

 

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post