Find den rigtige epilator og spar penge

Find den rigtige epilator og spar penge

Mange vælger nu om dage at få foretaget en permanent behandling, der fjerner hår på benene og andre steder på kroppen, hvilket dog kan blive en dyr fornøjelse. Ønsker man derimod at fjerne hårene en gang i mellem og meget effektivt, kan det være en fordel at erhverve sig en epilator, der også er en hel del billigere end de permanente behandlinger, hvorved man altså kan spare penge. Denne epilator går med sine pincetter ind og fjerner håret på kroppen med roden, og de fleste epilatorer kan fjerne hår helt ned til en længde på 0,5 mm, hvorfor man nærmest kan fjerne hårene, inden de er vokset helt ud igen. Der findes en del forskellige epilatorer på markedet, og der er en del forskellige ting, man skal holde sig for øje, inden man erhverver sig en epilator for at finde den rette.

epilator

Hastigheds- og vinkelregulering tilpasser epileringen

Nogle epilatorer har hastighedsregulering i nogle forskellige niveauer, hvor der oftest er 2 forskellige niveauer, som gør det muligt at foretage epileringen i to forskellige hastigheder. På den måde bliver den altså en del mere brugertilpasset, da man kan indstille hastigheden efter de givne krav og behov. For at brugertilpasse epilatoren endnu mere, har nogle producenter valgt at lave en funktion, der gør, at hovedet kan drejes i en 60 graders vinkel, hvorfor epileringen er lettere at tilgå.

Funktioner og batterilevetid og -opladning

Nogle af de nyere epilatorer er udstyret med et LED-lys, der af praktiske årsager er monteret, og man kan med denne få sig et bedre overblik over, hvor man har været med epilatoren. På den måde kan man også sikre sig en bedre epilering, hvor alle hårene eksempelvis på benene er fjernet med rødderne. Herudover vil man i nogle tilfælde også opleve, at der medsendes 2 forskellige hoveder, således man kan sætte dem på alt efter behov. Det er også muligt at få epilatoren med et forskelligt antal af pincetter, hvor det eksempelvis kan være 48 pincetter delt i 2 roterende skiver, hvilket også kan være en fordel at medtage i overvejelserne. Find en god og billig epilator her.

Share This Post