FORKÆL DIT BARN MED LÆKRE FLØJLSFUTTER 

FORKÆL DIT BARN MED LÆKRE FLØJLSFUTTER 

Melton fløjlsfutter er den nyeste mode for de helt små. Og de er ikke bare super søde, de er også utrolig praktiske – både i hjemmet og i dagplejen. Fløjlsfutterne er de perfekte hjemmesko til de små fødder.  

De er retro 

Vi lever en tid, hvor vi blander alle årstal sammen, når det gælder mode og indretning. Vi går i trompetbukser, crop tops og sneakers, og vi handler hos antikvitetshandlere og går i genbrugsbutikker som aldrig før. Retro er in – også til de helt små. Netop Melton fløjlsfutter er en hjemmesko til de helt små lavet af 70’ernes yndlingsstof, fløjl. De er søde og bløde og kan fås i både pige- og drengefarver. De ligner i det hele taget noget, dine forældre kunne have haft på, da de var babyer. Det er nostalgi, når det er bedst! 

De er behagelige 

Fløjlsfutterne er lavet af de allerbedst materialer, som sikrer at de små ikke fryser om fødderne. Futterne består indvendigt af polyester fleece, som føles dejlig blødt for de små tæer. Udvendigt består futterne af en slidstærk fløjl, som er utrolig holdbar, både når de små kravler rundt og slæber fødderne hen ad gulvet, men også når de små langsomt lærer at rejse sig op og tager de første par skridt henad stuegulvet. Futterne kan også maskinvaskes uden problemer og er mindst lige så lækre efter en vask. 

De er nemme at tage af og på 

Babyer har en tendens til at sparke både sko og strømper af, hvis de kan komme efter det. Ikke altid med vilje, men stadig. Melton fløjlsfutter er dog udstyret med snører, som kan justeres om barnets vrist, så de sidder godt om foden under leg og kun meget svært kan sparkes af af stædige babyer. 

De hjælper de hurtige børn 

Nogle børn er hurtigere end andre – specielt når det gælder at tage de første skridt. Melton fløjlsfutter er forudsigende i den henseende, at futterne er udstyret med skridsikre dupper på bunden, så de hurtige børn ikke glider rundt på gulvene, men står fast og kan tage de første skridt uden problemer.  

Share This Post