Sådan holder du dig varm og moderigtig til efteråret

Sådan holder du dig varm og moderigtig til efteråret

Sommeren er snart forbi, og om lidt går vi ind i efteråret. Og hvis efteråret i Danmark viser sig fra sin sædvanlige side, så går vi en regnfuld og stormende tid i møde. Men et skifte i vejret og temperaturen betyder blot, at man skal ud at shoppe nyt og varmt tøj, da det jo er den perfekte anledning til at opdatere garderoben lidt. Herunder kan du få en kort guide til de mest essentielle stykker tøj, som enhver bør have i klædeskabet til efteråret.

 

Brug ulden imod kulden

Når vi går fra sommeren til efteråret, er det meget frustrerende for mange, at temperaturen falder, og at det bliver koldere at hoppe på cyklen eller gå en tur. Men tøj lavet af uld kan nemt afhjælpe dette.
Du tænker måske, at uldtrøjer er meget usmarte, og du har nok erfaring med, at de har tendens til at kradse mod huden. Men her er det vigtigt at huske på, at der er forskel på kvaliteten af uld. Går du efter en uldtype, der ikke kradser, så skal du kigge nærmere på uldfibrene og hvor grove eller fine de er. Jo finere fibrene i ulden er, jo mindre kradser den.
Som regel er den finere uld også lidt højere i prisen. For eksempel er et materiale som cashmere ofte et lidt dyrere produkt end de fleste andre typer uld. Til gengæld er du sikret et moderigtigt look, der på grund af stoffets kvalitet vil holde i mange år. Hvis du vil vide mere om, hvor du kan finde kvalitetsprodukter lavet af uld, så kan du se mere på pashminawear.dk.

3 måder at sikre et varmt og trendy look

Et af de mest esssentielle tilbehør til efteråret er selvfølgelig halstørklædet. Det er uundværligt i kampen mod vind og vejr. En klassisk og meget stilet type er pashmina-halstørklædet. Det er for nogle en stor investering, men det er og vil altid være en sikker vinder i modeverdenen. Du kan style det som et almindeligt halstørklæde og blot binde det om halsen, når du bevæger dig ud i kulden. Men køber du en stor størrelse, vil du også kunne bruge tørklædet som sjal over en fin kjole.
Huer og handsker er også et must i den kommende tid. Her kan du virkelig få lov at lege med dit eget udtryk, hvis du tør at gå efter en vild farve eller et flot mønster. De fleste efterårs- og vinterfrakker er nemlig sorte eller grå. Derfor kan en farverig hue eller et par sjove handsker være med lidt at give dit udendørslook et ekstra pift.
Er du til luksus og komfort, når du er indenfor, så kan du med fordel gå efter en fintstrikket poncho. En poncho er behagelig at have på og giver en lidt luftigere fornemmelse, der er god i sæsonernes overgangsfaser. Her kan du også lege med forskellige farver, der kan stå i kontrast til en grå og regnfuld efterårsdag. Du kan endda få ponchoer med hætte, som gør dem ekstra hyggelige og varme.

 

 

Share This Post