Gå efter disse skotendenser dette efterår

Gå efter disse skotendenser dette efterår

Vi fristes let til at udskifte garderoben, når en ny sæson byder sig velkommen, eller i hvert fald have lysten til at tilføre et par nye- og lækre fund til skabet. Moden skifter som bekendt, og det kan hurtigt blive en dyr affære. Vi har samlet et overblik over dette efterårs tendenser, når det kommer til fodbeklædning.

Til kvinderne:

Dette efterår skal dit fodtøj sætte prikken over dit outfit. Det skal skrige af blikfang, og der skal være knald på farver og materiale.
Når det kommer til form, må dine støvler gerne både nå højt op til knæet og gerne lårene, have højde på hælen og gerne så høje som muligt, og så kan de både sidde tæt til dine fødder eller pose med vilje. Mulighederne er mange.

Spidse snuder pryder også mode-billedet dette efterår. Flad, lav eller høj hæl, dine støvler må i hvert fald bare gerne være spidse og med detaljer, der giver blikfang.

Farver er også dominerende, og selvom vi tit har tendens til at falde tilbage på den sorte sko, skal vi i år kaste os ud på lidt dybere vand og iklæde os en rød, lilla eller måske bordeaux støvle. Skru ned for underdelen på dit tøj og sæt knald på farverne på dit fodtøj og din overdel.

Til herrerne:

Når det kommer til skomoden for mænd, er der meget, der er tilladt i efteråret 2017, dog har skoene en ting til fælles og det er komfort.

Er der noget mere komfortabelt end at sætte fødderne i et par gode sneakers? Heldigvis er det den velkendte tennissko, der denne sæson atter kommer til at dominere mode-billedet. Den skal være klassisk, velplejet – ren og behandlet, og så skal der maks. være ét logo på.

Ligesom hos kvinderne, må skoene hos mændene også godt skeje ud og give blikfang. Her snakker vi stadig sneakers, men med detaljer som farver, med eller uden snørrebånd og med reflekser.

Af farver kan der nævnes brun, grå og sand, som vil stå godt til det mørke og sorte tøj. Er vi ude i støvler, skal du gå efter materialer som ruskind, glat læder og bomulds-uldblanding. Klik her og find et bredt sortiment af sko og støvler til mænd dette efterår.

Share This Post