Stilet hjemmestrik til vintergarderoben

Stilet hjemmestrik til vintergarderoben

Strik har nu nok for længst haft sin storhedstid – de glade 70’ere var glade for alle slags beklædningsgenstande i strik – lige fra veste til lårkorte kjoler i brune og gule farvenuancer. Men modebølgen er potentielt på vej tilbage, da retromoden lige nu hitter som aldrig før. Danskeren elsker alt fra teak-møbler og orange lamper til viddebukser og halskraver – sidstnævnte i strik. For de entusiastiske håndarbejdere og kreative individer er dette gode nyheder, for det er nu, tiden er moden til at gå i gang med sine talrige strikkeprojekter.

Garn er ikke gammeldags

De farverige garnnøgler kan måske skræmme den uvante fashionista, men der er slet ingen grund til at løbe skrigende væk endnu. Lige nu fyldes de moderne dameblade og håndarbejdsmagasiner med smukke og minimalistiske strikeksemplarer. Fordelen ved at lave hjemmestrik er da også, at du her helt selv kan styre farve, form og facon. Det skal samtidig ikke længere være svimlende dyrt at tilegne sig en lækker, fyldig og luskuriøs striksweater.

Der er masser af muligheder og forskellige slags garn. Garntypen, uld, er en meget populær type, og mange vælger endda at investere i økologiske, certificerede af slagsen. Der er da heller ikke grænser for, hvad man kan skabe med et par pinde og sine udvalgte garnnøgler. Derfor vil man opdage, at det slet ikke er spor gammeldags at strikke eller hækle sit eget tøj – det er om noget en fornøjelse, som man vil sætte pris på i lang tid.

Find dit ynglings garn online

Det er muligvis denne vinter, at garderoben skal opdateres med et hjemmelavet projekt, som ikke bare er en bedrift for dig selv, men som også er en beklædningsgenstand, som du med selvtillid kan tilføje til vinteroutfittet. Det kan også være, at kæresten trænger til en lækker cardigan, eller det er svigerforældrene, der have årets julegaveprojekt. Uanset hvad valget lander på, er der ressourcer og prisvenlige garntyper at vælge imellem. På nettet kan du finde talrige forskellige garnnøgler til strikke- eller hækleprojektet.

Share This Post