Hold varmen med stil

Hold varmen med stil

Det er blevet køligere udenfor. Vi er netop indtrådt i den altid omtalte vintertid. Morgener er blevet lysere, aftenerne mørkere. Generelt bliver dagene kortere og kortere, mens temperaturerne blot daler længere ned. Dette betyder også, at det er blevet sæson for den mere vinterlige garderobe. Men hvordan klæder man sig lige med stil, samtidig med man også skal holde varmen.

Læs med i dagens indlæg på modetrends.dk.

Moderigtige tips til hende

2017 bliver en vintersæson, hvor farve og kant i den grad ikke er unaturligt. Tag eksempelvis den gode gamle skijakke i farverige nuancer såsom; grøn, rød og gul. Dette har blandt andet været én af overraskelserne på sæsonens catwalks.

Modetøj kvinder er en dynamisk branche, hvor man ofte erfarer trends som kortvarige. I den forbindelse kan det også være meget svært, at få sin garderobe tilpasset i forhold til sæsonens trends.

Udover skijakken også har fået en funktion i modebranchen, ser man også trøjer med meget lange ærmer på modeudstillingerne. Dét at trøjen fortsætter ned over hænderne, har også en dobbelteffekt i forhold til det giver varme og i princippet erstatter en gammeldags handske.

Rullekraven var en succes i 2016. Noget man også antyder det bliver i år. Rullekraven kan mere end blot stå for sig selv. Brug den eksempelvis under en kjole, der netop giver dit look karakter. Brug farver der sammen har et godt signalement. Tag eksempelvis italienske missoni, der netop mestrer strikken – herunder også rullekraver og generelt blot har taget moderigtige beslutninger siden 1953.

Overcoats som aldrig før

Den store frakke – gerne i oversize er drønpopulær. På den ene side signalerer det et ekstremt afslappet look, men omvendt er det blot spoton i forhold til stil og klasse. Disse såkaldte ”Overcoats” har karakter og kant, der kan peppe ethvert sæt op.

Find din indre karakter

I sidste ende er det naturligvis afgørende, at du føler dig tilpas med dine modevalg. Føler man sig ikke hjemme med sine valg, kan det lynhurtigt fornemmes i ens attitude og selvsikkerhed. Det vigtigste ved det tøj man bærer, er at det passer til ens stil, sådan man ikke forsøger at blive til noget man ikke er.

Netop derfor er det vigtigt at huske på, at man skal finde sin indre karakter der får dig til at blomstre.

Tak fordi du læste med.

Share This Post