Giv din iPhone et moderne look med et personligt cover

Giv din iPhone et moderne look med et personligt cover

iPhone er den suverænt mest populære smartphone i Danmark, og når danskerne skal købe ind, finde vej og høre musik, foregår det ofte ved hjælp af en iPhone. Hvis du har en iPhone, kan du sikkert nikke genkendende til, at den bliver en vigtigere og vigtigere del af hverdagen. Derfor er det meget vigtigt at passe godt på den, og en af de mest oplagte måder at gøre det på, er ved at beklæde den med et cover. Samtidig Her kan du danne dig et overblik over det enorme marked for iPhone covers.

 

Vælg det rigtige materiale

 

Der findes covers i forskellige materialer, og alle disse materialer har deres egne egenskaber. En af de mest almindelige typer covers er bagcovers i hård plast. Plastikken beskytter telefonens bagside mod ridser, hvilket er vigtigt, fordi telefonen ofte ligger i lommen eller tasken, hvor den ramler sammen med nøgler, mønter og andre hårde genstande.

Plastcovers beskytter dog kun i ringe grad telefonen mod stød. Hvis du ved med dig selv, at du f.eks. ofte taber din iPhone, bør du måske overveje et cover i gummi eller silikone. Disse materialer er nemlig stødabsorberende, og skulle du være så uheldig at tabe din smartphone på jorden, er der altså større chance for, at telefonen overlever, hvis den er beklædt med et gummi- eller silikonecover.

 

Andre covertyper

 

Der findes også en række andre måder at beskytte din smartphone på end de klassiske bagcovers. Et populært alternativ er de omsluttende læderetuier, som giver din iPhone et eksklusivt look, og som desuden er udstyret med kortholder. Indvendigt i etuiet sidder et silikonehylster, som sikrer, at telefonen sidder fast, og som også absorbere stød og slag.

Udover læderetuierne findes der også en række forskellige covers i mere eller mindre opfindsomme designs, bl.a. etuier, der er formet som håndtasker samt vandtætte hylstre og mange flere.

 

Udseendet er vigtigt

 

Når du har besluttet dig for en covertype og et materiale, skal du vælge, hvordan du vil have coveret til at se ud. iPhone covers findes nemlig i uanede mængder af forskellige designs, og du kan med garanti finde et cover med et mønster, motiv eller tryk, der falder i din smag. Er du til de mere enkle/ensfarvede covers, kan dette naturligvis også findes. Det er netop en af fordelene ved covers, at de ikke bare beskytter telefonen, men også er dekorative og får din iPhone til at skille sig ud fra de tusindvis af iPhones af samme model, som findes rundt om i det danske land. Et cover er din chance for at gøre din iPhone speciel.

 

En helt personlig iPhone

 

Helt unikt bliver det imidlertid først, når du designer dit eget cover – en service, som tilbydes af nogle firmaer. Dette fungerer på den måde, at du uploader dit yndlingsbillede – f.eks. et foto af din kæreste eller dine børn – og så bliver billedet trykt på et plastcover, som kan sættes bag på din iPhone. På denne måde får du et helt personligt cover, som viser verden, hvem du er, og som samtidigt vil være skønt at hive op af lommen. Alternativt kan du bruge et personligt cover som gave eller som reklame for din virksomhed.

 

Et cover til din iPhone er en rigtigt god investering, ikke bare fordi det beskytter telefonen mod uheld og slitage, men også fordi det giver dig indflydelse på telefonens udseende. Er du på udkig efter et moderne og personligt cover, så finder du et stort udvalg hos Coolpriser.dk, som også forhandler meget andet indenfor iPhone tilbehør.

Share This Post