Guide: De bedste tips til vinterens mode

Guide: De bedste tips til vinterens mode

Vinterkulden er over os og december måned har indtruffet. Snart byder et nyt år velkommen med frostgrader og hyggelige the-stunder indendørs. Men det er ikke kun kulden som har indtruffet Danmark, men også den nyeste mode. Har du helt styr på den? Hvis ikke, er det endnu ikke for sent! Vi har nemlig samlet en guide til de bedste tips til vinterens mode, som både sikrer dig din personlige stil og holder dig varm i kulden. God fornøjelse.

Lag på lag på lag

En trend som du med garanti vil komme til at holde af, er lag på lag-trenden. Store sweatere, store dunjakker og lækre uld-halstørklæder. Måske har du hørt om trenden, som er opstået efter dette års #metoo kampagne, men det tildækkede look er altså blevet populært, og det kan kun blive det samme hos dig i årets vinterkulde!

En ekstra touch ville være de populære strikhuer med kvast, som kan fås i et hav af forskellige farver. Dén går du helt sikker ikke forkert i byen med.

Har du brug for lidt ekstra til at prøve årets mode af? Find et minilån her.

Et ægte december-look

Kender du følelsen af at skrue helt ned for den travle hverdag, hvor alt du har brug for er ro og selvforkælelse? Så har vi et tip til det helt rigtige outfit, som både sikrer dig en afslappende dag samt passer ind i tidens mode.

Hop i et par pyjamasbukser og smid en behagelig kashmirtrøje på overkroppen. Top det med et par glimmerstrømper – det er totalt in! Hvis du ønsker noget ekstra, kan du sætte dit hår med en fin spænde – de kan efterhånden købes overalt og i alverdens farver og mønstre.

Selvom din komfort kommer i første række, behøver du ikke at gå på kompromis med din stil. Der findes altid en stilfuld style til din hjemmedag!

90’erne er tilbage

En trend som hitter dette efterår og vinter, og som du helt sikkert ikke har ladet dig forbigå, er stilen inspireret af 90’erne. Et kæmpehit er den populære ternede blazer, som både mænd og kvinder kan bære med stil. På dage med plusgrader, kan denne udover en striktrøje være en ideel løsning til dig, som stadig ønsker lidt klasse i hverdagen.

Hvis du ønsker et gennemført sæt, kan du købe dig et par matchende bukser i tern, som helt sikkert ville skabe god opmærksomhed omkring dig.

Dr. Martens

I forlængelse af 90’erne stil, møder vi igen i år de populære Dr. Martens støvler. Dr. Martens har i mere end 50 år lavet støvler, og de har tilbage i 80’erne og 90’erne været det ultimative indenfor mode. Dette er vendt tilbage i det 21. århundrede og flere og flere klæder sig i netop disse i de kolde måneder.

Dr. Martens er til at finde i mange butikker landet over og de fås i både en høj og lav model, i brunlige nuancer og helt sorte matte. De kan endda fås med for, som er ideelt for denne årstid. De er ikke bare fede, men tilmed også fantastiske som brug til vinterstøvler. Du er garanteret varme fødder i disse!

Et lilla twist

En farve som har domineret efteråret er gult. Nu er en ganske smuk og ikke mindst iøjnefaldende farve faldet ned over vinteren – nemlig lilla. Flere og flere store tøjkæder viser den lilla nuance frem på deres webshops såvel som i butikker netop nu. Den lilla farve er perfekt til den kolde og mørke vintertid og bringer tankerne om den dejlige lavendelblomst frem.

Lilla kommer i forskellige varianter og om det er den dybe, helt lyse eller om det er købt hos Calvin Klein eller i en genbrugsbutik, så er du sikret et stilrent outfit, når du iklæder dig denne skønne farve.

Du kan ganske fint style de lilla nuancer med en leopart-printede nederdel – dette års nok mest populære print.

Hvis du ønsker noget ekstra, burde du investere i et par farvede lilla støvler. Perfekt til alle lejligheder!

God fornøjelse og god shopping.

Share This Post