4 overraskende ting skønhedsklinikken kan hjælpe dig med

4 overraskende ting skønhedsklinikken kan hjælpe dig med

Mange tror fejlagtigt, at skønhedsklinikker kun kan hjælpe med ansigtsbehandlinger, Botox, og større læber. Men det er langt fra sandheden. Faktisk kan de hjælpe med mange ting, som folk i dagligdagen går og nager med. Og det kan være en rigtig god investering i sig selv at få ordnet de problemer, man måtte have.

Mørke rander under øjnene

Alle mennesker har det i større eller mindre grad, de mørke rander under øjet. Men hvor nogen kan nøjes med at bruge lidt concealer til at se friske ud igen, er der andre, der er nødt til at leve med det faktum, at de altid ser lidt trætte og uoplagte ud. Og det kan for mange være et rigtig stort problem, som de spekulerer rigtig meget over. Det er meget genbestemt, og nogen får det kun når de er trætte. Andre får det allerede som teenagere, mens det hos andre kommer snigende med alderen. Men heldigvis er det et problem, man kan få hjælp til at komme til livs. Problemet løses med en ikke-permanent filler, som kan holde helt op til 12 måneder hos nogle. Og et andet plus ved denne behandling er at, den ikke går ud over din mimik.

Fjernelse karsprængninger

Karsprængninger er noget som rigtig mange med tiden, døjer med. Karsprængningerne kan både sidde rundt på kroppen, og i ansigtet. Men alt efter hvor slemt problemet er, kan det fjernes ved hjælp af 1-3 behandlinger med et mellemrum på omkring 4 uger. Og hvis det er noget, man er meget generet af, er det derfor en god ide allerede nu at gå i gang med sine behandlinger, så man kan komme igennem det inden sommeren. For da behandlingen foregår med laser, skal man undgå sol i 4 uger op til behandlingen. Hvis karsprængninger er noget, du døjer med, kan du hos hjemmesiden Cerix.dk læse meget mere om de behandlingsmuligheder der er på både dette og de andre behandlinger, der er skrevet om i artiklen.

Permanens hårfjerning

Både mænd og kvinder kan opleve, at du har uønsket hårvækst, som generer dem i hverdagen. Det kan både være i ansigtet, eller rundt på kroppen. Det er er noget, der kan genere folk, og som gør at de bliver usikre på sig selv. Specielt om sommeren hvor vejret tillader, at man viser lidt mere hud, kan det være svært for mange. Men ved hjælp af laser, kan man gå ind og lave en permanent hårfjerning. På den måde slipper man for at skulle bruge tid på at fjerne den uønskede hårvækst.

Permanent fedtreduktion
Det er helt normalt, at man som både mand og kvinde, døjer med noget fedt, som man har svært ved at komme af med. Og hvis du træner og spiser korrekt, og derfor taber dig, vil du opleve af fedtet forsvinder fra hele kroppen. Det betyder, at du mister fylde i ansigtet, i brysterne, og på ballerne. Og det er ikke sikkert, at det er lige de steder, du er interesseret i at skulle miste fylde. Men med fedtreduktion kan man gå ind og ’punktforbrænde’ og på den måde selv vælge, om det er maven, mormorarmene, eller et helt tredje sted man ønsker at få fjernet sig fedt fra. Man bruger avancerede maskiner, til at få ind og fjerne ens fedt og fedtceller og på den måde kan man få en fedtreduktion. Selvfølgelig skal man stadig spise rundt og huske sin motion, men det er en god måde at komme af med det fedt der generisk er lidt genstridigt og svært at komme af med.

Share This Post