Guide til at vælge den rigtige blomsterbuket

Guide til at vælge den rigtige blomsterbuket

Det kan være noget af en opgave at skulle vælge den helt rigtige blomsterbuket. Især hvis man er sent ude til anledningen. Så for at komme dit febrilske sind til undsætning, så får du her tips til, hvordan du vælger den rette blomsterbuket til 2 begivenheder.

Der er ingen skam i at være i tvivl om valget af blomster, da det jo er sjældent vi ved, hvilken yndlingsblomst vedkommende har. Derfor er det rart med et par fingerregler, når det kommer til blomsterkøb til enhver anledning.

Hvilken anledning er der tale om? 2 tips til de mest populære begivenheder

Det kan være svært at gennemskue, hvilke blomster der går til hvilken anledning, og hvis du er tidspresset, kan det være, at du slet ikke har tid til at overveje situationen nærmere. Derfor begynder vi med den hurtige løsning, som gudskelov ikke behøver det helt store forarbejde. De fleste blomsterbutikker, som du støder på online, har gode forslag under sektionerne ”mest populære” eller noget lignende, og dette kan være din redning, hvis du er på komplet bar bund. Du tager sjældent fejl med en af disse buketter. En anden metode er at gå ind i en butik, og spørg ekspedienterne. De har oftest nogle gode forslag.

Hvis ”ugens tilbud” på blomsterbutikkens hjemmeside ikke helt kan gøre det, så kan du her få en liste over blomster til forskellige begivenheder og specielle personer.

Blomsten til din bedre halvdel

Dette kan være ligeså svært, som det kan være let. Hvis du først lige er kommet i et forhold med din kæreste, så kan det være svært at vide, hvad han/hun kan lide af blomster. Har du derimod været sammen i lang tid, så har du forhåbentlig en bedre idé. Et stensikkert hit er derfor næsten altid en rød rose, da denne blomst har utrolig meget kærlighedssymbolik over sig. Det er en tidsløs klassiker. Du kan være uheldig, at din bedre halvdel ikke kan lide roser, men så ved du det til næste gang.

Fødselsdage og bryllupsdage

Det kan være kompliceret at give buketter til fødselsdage og bryllupsdage. For manden kender han nok problematikken med at vælge blomster til bryllupsdagen. Man vil jo gerne være unik og gøre det bedre end sidste år, og hvis det er nogle år siden bryllupsdagen, kan man hurtigt løbe tør for idéer.

Når det kommer til fødselsdagsbuketter er et godt tip at vælge blomster med symbolik bag sig. Nogle idéer kunne være iris og lilje blomsterbuketter, da iris symboliserer en kompliment, mens liljer repræsenterer lykke og velstand. Begge to er perfekte til søde fødselsdagshilsner. Send eventuelt blomsterne for overraskelsens skyld.

Få sendt blomster billigt

Vi lever i en travl hverdag, og det kan derfor være svært at nå det hele. Det behøver dog ikke have en indflydelse på, om vi kan nå at købe blomster til dem, vi elsker. Hvis du ønsker at sende blomster i København, så har du mange muligheder hos Amager Blomster.

Share This Post