Sådan vedligeholder du dine gummistøvler

Sådan vedligeholder du dine gummistøvler

De fleste gummistøvler er lavet af naturgummi, som er resultatet af en forarbejdning af saften fra det såkaldte gummitræ. Det er den bedste form for gummi, der overhovedet findes, da den overgår syntetisk gummi på de fleste områder. Derfor er naturgummi også dyrere end syntetisk gummi, da naturgummi er ekstra slidstærkt, og det kan modstå alt slags vejr – uanset hvor meget vand der falder fra himlen. Naturgummi bruges derfor ofte til de dyrere mærker inden for gummistøvler, da vi her taler om en råvare fra naturen. Dog skal denne råvare også vedligeholdes, hvis man gerne vil forlænge levetiden på sine gummistøvler. Det kan være svært at finde ud af, hvordan man helt præcist vedligeholder gummistøvler af naturgummi, og du får derfor her nogle tips til, hvordan du kan gøre.

rain boot

Opbevar aldrig dine gummistøvler i sollys

Først og fremmest bør du aldrig opbevare dine gummistøvler i sollys. De skal i stedet for opbevares et mørkt og køligt sted, hvor de ikke bliver udsat for stærkt lys.

 

Brug en almindelig svamp eller klud

Når du rengører dine gummistøvler, så anvend altid en almindelig svamp eller klud, da du herved undgår unødvendigt slid på dine gummistøvler. Desuden er disse redskaber også bedre til at fordele eventuelle produkter.

 

Brug produkter anbefalet af producenten

Har producenten af dine gummistøvler givet dig nogle konkrete produkter med, som du skal bruge til at pleje dine gummistøvler, er det disse produkter, som du bør bruge for at være helt sikker på, at du passer og plejer dine gummistøvler korrekt. Gummistøvler af naturgummi plejes ofte med specielle olier.

Frisk dine gummistøvler op med bivoks

Kun ved nogle gummistøvler anbefales det, at du frisker dem op med bivoks. Dog er det vigtigt at slå fast, at det ikke er alle gummistøvler, der kan tåle denne behandling, og du bør derfor være yderst forsigtig.

Køb dine gummistøvler af naturgummi her

Ønsker du at finde et par gummistøvler lavet af naturgummi, kan du finde disse på Eventyrsport.dk. Her kan du også finde en masse andre gummistøvler, og du kan læse om, hvordan de forskellige bør plejes og behandles.

Avatar

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post