Hvilke krav stiller du til dit mobilabonnement?

Hvilke krav stiller du til dit mobilabonnement?

Vi kan vist alle være enige om at mobilabonnementer er der efterhånden rigeligt af, og der kommer flere til; det kan derfor være svært at manøvre rundt i, og finde ud af hvad der er det bedste for dig.

Det billigste har ikke altid den bedste dækning og det kan være at du ikke får den mængde data eller tale som du ønsker; og det dyreste kan ofte ende ud i at du ikke får udnyttet dit abonnement til fulde, og så er det penge ud ad vinduet.

Et teleselskab du kan regne med

Ekstrabladet har samlet en række af teleselskab på https://iboom.dk/mobilabonnement/ og sammenlignet dem, så du nemt kan danne et overblik over hvad du har af muligheder.

Her kan du eksempelvis støde på teleselskabet eesy, der kategoriseres som et lavprisselskab.

De skiller sig ud ved at der ikke er oprettelsesgebyrer, ingen bindingsperiode, ingen musikselskaber, streamingtjenester, eller alt muligt andet; det er ganske simpelt blot et teleselskab, der fokuserer på at give dig den bedste pris uden unødvendigt fyld og grumme overraskelser skrevet med småt.

eesy hører ind under TDC Group, og har derfor adgang til en ekstremt god netværksdækning.

Som kunde hos eesy kan du få et mobilabonnement på kun 99 kr., hvor du får fri tale, sms/mms, og hele 30GB data; det er igen uden ekstra omkostninger.

Der er selvfølgelig mange af os, der godt kan lide at få det hele samlet på ét sted, og det gælder også streamingtjenester; derfor vil eesy selvfølgelig ikke lige være abonnementet for dig, men der er heldigvis mange forskellige teleselskaber der har designet abonnementer rundt om, at du også kan få din streamingpakke ind over teleselskabet.

Dermed er det hele samlet på ét sted, og du har nemt overblik over alle dine tjenester.

Share This Post