Sådan plejer du dit udseende som mand

Sådan plejer du dit udseende som mand

De fleste skønhedsprodukter bliver markedsført som værende til kvinder. Men kvinder er langt fra de eneste, som går op i – eller bør gå op i at pleje deres udseende. Det er mindst lige så vigtigt for mænd, at deres udseende og generelle sundhed er god. Hvis du er en af de mænd, som gerne vil pleje dit udseende og sundhed, men ikke lige helt ved, hvor du skal starte, så læs med her. 

Plej skægget

Mange mænd tror, at deres skæg ikke skal have noget pleje – men det er langt fra vigtigt! Ligesom med vores hår så kræver skægget pleje, førend det kan se sundt og flot ud. Det er muligt at købe mange forskellige produkter til skægget, så det er bare med at finde det produkt, som passer bedst til dig i dit skæg.

Dertil er det vigtigt, at du sørger for at trimme det jævnligt. Skæg kan hurtigt komme til at se usoigneret og tjavset ud, hvis det ikke regelmæssigt bliver trimmet eller klippet, hvilket kan skabe et uheldigt look, som i hvert fald ikke emmer af sundhed.

Brug fugtighedscreme 

Mange mænd glemmer ligeledes at pleje deres hud. Dette er enormt ærgerligt, da alle sags hudtyper trænger til pleje – uanset om det sidder på en mand eller en kvinde. Dog er mænd langt fra gode til at pleje deres hud, da det ofte er forbundet med at være en feminin ting at gøre. Dog kan du som mand nå langt med at pleje din huds udseende og sundhed ved alene at bruge en fugtighedscreme. 

Det er i hvert fald et rigtig godt sted at starte. Herfra kan du så begynde at udvide din viden om hudpleje, sådan at du kan finde frem til lige netop den form for hudpleje, som egner sig bedst til din hudtype. 

Vær ikke bange for at farve hår eller bryn

I takt med at alderen stiger, så begynder mange mænd at blive usikre omkring deres hår. Selvom det er helt naturligt, at man med alderen bliver grå- eller hvid-håret, så er det bare ikke alle mænd, som synes at denne naturlige forandring er særlig fed – præcis ligesom kvinder også synes, at tegnene alder ikke er rare. 

Derfor skal du som man ikke være bleg for at farve dit hår eller bryn, hvis du ikke er glad for dine grå eller hvide hår. Der er absolut intet feminint i at gøre noget, som styrker ens selvværd og selvtillid, så hvis det gør dig gladere og mere tilfreds med dit udseende, når du farver dit hår, så bør du blot kaste dig ud i dette. 

Share This Post