Intet mærkeligt over Odd Molly

Intet mærkeligt over Odd Molly

Det bedste tøj er oftest det, som alle andre ikke råder over. Hvorfor? Fordi vi alle jagter vores egen unikke stil, der ikke nødvendigvis ligner den, man ser så ofte.

Som kvinder vil vi gerne skille os ud, men heller ikke så meget, vi skiller os uden for det konforme. Jeg tror, mange af os har unikke ting i garderoben, som ikke nødvendigvis er de kendte luksusmærker, men som har enorm stor betydning for os alligevel.

Det behøver ikke nødvendigvis at være hverken dyrt eller billigt tøj, så længe det har en historie og et look, der tiltaler os.

For mig er det mærke det måske relativt ukendte brand Odd Molly.

Odd Molly gør tricket for mig, fordi det er en personlig stil. Den minder ikke om modemagasinernes sædvanlige tøj, og så alligevel lidt. For stilen er naturligvis meget sikker og et perfekt match med de nuværende tendenser, men det er det svenske mærkes varme, der tiltaler mig.

Forestil dig, du skulle vælge tøj, som du gerne ville have det rart i og føle dig tilpas omkring, men som stadig var lige så meget med på moden, som de helt store modehuses design. Det er svært at ramme den balancegang, uden det bliver et mærkeligt miks. Men det har Odd Molly alligevel formået.

Resultatet er en boheme-elegance, som er kreativ og med håndlavede detaljer. Det er på én og samme tid street wear, luksus boheme og svensk skærgårdspige, men også Californiens farvede hippiekredse fra en drømmende tid.

Det mest pudsige er, at kombinationerne er så vellykkede, for umiddelbart er de mange inspirationskilder ikke nødvendigvis forenelige, men det kan tilsyneladende lade sig gøre.

Den anderledes pige

Navnet Odd Molly hentyder til en anderledes og modig pige, der netop turde bryde konformiteten. Molly var en skaterpige, der gik sine egne veje, hvilket brandet stadig hylder i dag.

Måske er det derfor, de mange design rummer så meget personlighed og individualisme, som tilfældet er. Både i deres sko, bukser, striktrøjer og deres regntøj, som naturligvis er et must, når man er et moderne skandinavisk brand.

Det er tydeligt at se, at det svenske mærke har vores skandinaviske hjerter i tankerne, når de varme leggins eller striktrøjer er designet, frisket op og gjort varme og unikke med print, broderier eller håndarbejdede detaljer. Alligevel er der samtidig samme coolness over det, som når f.eks. den kæmpe modestjerne Isabel Marant designer hendes boheme outfits.

Forskellen ligger nok i, at Odd Molly er så underspillet, at tøjet på den mest naturlige måde føles rigtigt til alle. Derudover er kvaliteten ligeså blød og rar som looket, og de mange oversize pasforme gør det til en sand fornøjelse at trække tøjet på.

Odd Molly er helt sikkert et mærke, du skal holde øje med nu og fremover.

Share This Post