Kjoler til alle sommerens fester

Kjoler til alle sommerens fester

Sommeren banker snart på, og de lyse dage og lune nætter indbyder til festlige lejligheder. For de fleste ligger sommerfester, havefester og bryllupper som perler på en snor hen over sommeren, og med et godt udvalg af fine og feminine kjoler i garderoben, bliver du hurtig klar til de mange fester.

Vælg kjole efter pasform

Men hvilken kjole skal være din yndlingsfestkjole denne sommer? Du kan se et stort udvalg af kjoler her. Det vigtigste, når du skal vælge din nye kjole, er at gå efter en pasform, der fremhæver det positive ved din figur og får dig til at føle dig godt tilpas. Du får en meget sjovere fest, når du har det godt i dit tøj, og der ikke er noget, der strammer eller sidder ubehageligt.

MASAI til Modetrends

Florlette materialer

Sommeren kalder på florlette materialer, der er skønne og behagelige at have på, når solen varmer, og der kommer gang i dansegulvet. Denne sæson byder på et stort udvalg af flotte kjoler i transparente og florlette materialer, som du hurtigt kan gøre klar til fest med et par fine stiletter eller sandaler med en hæl.

Knald på farverne

Sommer er også lig med farver, så vælg en kjole, der matcher de kulørte drinks til sommerfesten. I år det især farver som pink, cerise og lyserød, klar solgul og frisk mint, du skal gå efter. Lad farverne komme diskret til udtryk i fine grafiske mønstre og blomsterprint eller gå all in med en ensfarvet knaldgul eller sprudlende pink kjole. Du kan også bruge farverne mere afdæmpet i form af et mønstret tørklæde, en halskæde eller et bælte i taljen. 

Festlige lag

Kjolen er også ideel til at skabe et smart lag på lag-look, der sagtens kan være festligt. Alt efter hvilke elementer og tilbehør, du vælger, kan du skabe lige den stil, du ønsker – og samtidig være forberedt på vejrets luner. Sæt for eksempel et par smarte capribukser, en elegant boucléjakke og et smukt tørklæde til din kjole, og tag af og på alt efter vejr og vind.

Én kjole til det hele

Mange kjoler kan både bruges til hverdag og fest, så når festerne er ovre, behøver du ikke at hænge kjolen for langt ind i skabet. Du kan hurtigt og nemt dresse din nye yndlingskjole ned med et par flade sandaler og en cardigan, og gå smart og afslappet ud i sommeren.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post