Naturlige ansigtsmasker

Naturlige ansigtsmasker

Der er nok ikke mange, der kan sige sig fri for at have prøvet en del ansigtsmasker. Mange har endda denne skønne form for hudpleje som favorit ritual. Ansigtsmasker er nemlig super nemme at anvende og sjove at prøve, da de findes i så mange lækre plejende varianter.

Da masker oftest skal sidde på huden i et stykke tid, for at arbejde sig bedst ind og give optimal pleje fra alle næringsstofferne, kan det nemt gøres derhjemme imens man eksempelvis laver mad, støvsuger eller imens du sover (hvis masken er bergegnet til dette.) De naturlige masker uden kemi og tilsætningsstoffer, men med naturlige ingredienser som olier, frugter, bær grøntsager osv. er de bedste. Du er kun sikret, at undgå skadelige stoffer når du handler naturlige produkter. Tjek altid ingredienserne og sørg for, på denne måde, at være god ved dig selv.

En god ansigtsmaske giver resultater stort set med det samme, følelsen af huden der opstrammes og hudens struktur samt farve, skifter til det bedre. Alle kan bruge ansigtsmasker, og man kan afhjælpe mange hudproblemer ved jævnligt at påføre huden en maske alt efter behov.

Eksempler på, – og egenskaber hos masker der er naturlige

Ansigtsmasker har også en terapeutisk egenskab, der eksempelvis kan komme til udtryk igennem skønne æteriske olier, der dufter af velvære, opløfter og stimulerer sanserne og jeg´et. Det er derfor også en ide, hvis man har tiden, at afsætte lidt ”mig tid” så man kan suge det hele til sig afslappet og rolig. Du kan finde et udvalg af gode ansigtsmasker på denne shop.

En god ansigtsmaske afrenser huden. Ler-masker (clay) er rensende, hjælper med at fjerne snavs og fjerner overskydende olie. Når alt det beskidte fjernes, afhjælper du også de døde hudceller der ophober sig på huden. Regelmæssig brug af ansigtsmasker sørger for at holde hudoverfladen og porerne pæne og rene. Alene af denne grund er det en fremragende ide, at gøre brug af masker ofte. Ansigtsmasker, især med mint, sætter gang i blodcirkulationen. Dette alene gør hudens toner mere friske og huden mere blød.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post