Klar, parat til party!

Klar, parat til party!

Har du planlagt en sensommerfest for alle dine bedste venner, og skal den holdes hjemme i din baghave, så går din bekymring sikkert først og fremmest på, hvordan vejret mon bliver. Men eftersom du hverken kan gøre til eller fra alligevel, så kan du lige så godt bare håbe på det bedste og begynde at gøre dig nogle forberedelser til festen.

Party

En havefest er altid en god ide. Det giver en helt særlig stemning og med duften af kød på grillen, musik i baggrunden og kulørte lamper, er der næsten garanti for en vellykket fest. Det lunefulde, danske vejr kan dog hurtigt sætte en bremser for festlighederne, men hvis du er heldig holder det tørvejr, og så er der intet, der skal stå i vejen for, at både du og dine gæster kan slå jer gevaldigt løs. For at skabe den helt rette stemning til din havefest, så kræver det lidt mere forberedelse, end når det holdes indenfor, og når mørket begynder at falde på er det vigtigt på forhånd at have overvejet, hvordan du lyser haven op. Hos Sirius Home kan du finde masser af lys til udendørs brug. Lyskæder, lystræer og lanterner er nogle af de ting, du finder i deres udvalg, og til din sommerfest har de et fint udvalg af ”party lys”. Med lyskæder fra Sirius Home kan du skabe den mest fantastiske og hyggelige stemning i haven, og dine gæster vil elske det. Du kan klikke her og se nærmere på de forskellige lys.

 

Find dit nye festoutfit

Har du fået styr på alle de praktiske elementer til festen, så kan du begynde at overveje, hvordan du selv skal tage dig ud. Som kvinde har du garanteret altid tøjkrise i dagene op til, og du har bestemt ikke tænkt dig at iklæde dig noget, du før har haft på til fest. Nyt skal der til, og har du ikke tid til at rende strøget tyndt for at finde det perfekte outfit, så kan du glæde dig over det væld af online shops, hvor du ofte i løbet af meget få dage kan få tøjet hjem og dermed blive klar til festen. Et af de steder, er hos Rikke Solberg. Her finder du en webshop spækket med lækre kvalitetsmærker som Custommade, Mads Nørgaard og Shoe the Bear. Til en havefest er det nok ikke ligefrem en gallakjole du går efter, og nok heller ikke en cocktailkjole, men måske er det mere oplagt med noget mere afslappet, dog uden at være kedeligt. Kigger du forbi udvalget fra Lala Berlin finder du de mest lækre materialer så som cashmere, silke og blød bomuld. Lala Berlin blev først og fremmest kendt for sine ikoniske tørklæder med et særpræg af noget østeuropæisk, men brandet tilbyder også flotte t-shirts med print og tekst, perfekt til en aften i haven med grill og hygge. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du med fordel klikke her og se mere.

Share This Post