Sig tillykke med et flot kort med modetips

Kender du en der snart har fødselsdag? Det gør de fleste, og derfor bruger man ofte tid på at sammensætte et lille fint fødselsdagskort som man kan sende videre til fødselaren. I disse tider er det måske ikke så meget et fysisk stykke papir man bruger til at skrive sin hilsen ned på, men derimod bruger man online platforme som fx Facebook eller noget andet.

Det er sådan set også underordnet hvordan man overbringer selve beskeden for i dag vil vi snakke lidt mere om hvad selve beskeden kan indeholde, for i dette henseende er der rigtig mange ting, man kan putte ned i sin hilsen.

Hvordan finder man ud af hvad der skal stå?

Mange bruger lang tid på at finde ud af hvad der skal stå i fødselsdagshilsnen. Dette indlæg vil slå et slag for at man foruden at man kommer med et sødt og sjovt fødselsdagskort som formår at sige tillykke med fødselsdagen på en sjov og hyggelig måde også skal være i stand til at gøre fødselaren klogere på mode.

Hvis du sender en fødselsdagshilsen hvorfor så ikke inkludere et par tips som kan gøre at fødselaren bliver lidt klogere på hvad nogle af gavepengene måske skal bruges til. Denne ide fik jeg da jeg personligt selv modtog et kort fra en veninde, der havde brugt samme løsning. Hun havde set et par pæne bukser og en pæn kjole og sendte links med til disse ting, så jeg derved kunne få lidt mere inspiration.

Hvad kan man ellers skrive

For mange kvinder vil denne del af kortet måske være den lette del at få skrevet. Så hvad skal man ellers inkludere i kortet og hvordan skal man formulere sig så man gør fødselaren varm om hjertet? Det er der ikke noget facit på, så sæt dig ned og tænk godt og grundigt over det. Hvis det kan være svært kan det dog anbefales at tage et kig på denne her side med tekster til søde kort.

Share This Post