Neglelak tilbud – find flot neglelak billigt her!

Neglelak tilbud – find flot neglelak billigt her!

En flot neglelak kan pifte et ellers enkelt outfit op, og på samme måde kan en farverig neglelak på tåneglene, når du har åbne stilletter på, skabe et festligt og funky look. Hvert år skifter moden – og sådan er neglelakstendensen også i 2014 denne sommer. Hvis du er på udkig efter nye neglelakker til foråret og sommeren, så har hjemmesiden www.billigparfume.dk et stort udvalg af både flotte neglelakker i den lavere prisklasse, mens de også forhandler neglelakker fra luksusmærker som Chanel og Essie.

neglelak-tilbud Neglelak tilbud

Igen i år er den metalliske farve populær. Du kan på billigparfume.dk få en neglelak i denne farve til kun 35 kr. fra mærket SpaRitual. Fordelene ved denne lak er også, at den skåner miljøet samt dine negle, da den er fri for syntetiske farvestoffer. Udover dette er den lavet sådan, at den er utrolig nem at påføre, så du undgår, at farven kommer uden for dine negle – hvilket er et absolut no-go! Hvis du går meget op i kvaliteten, har Chanel også lavet en neglelak i en metallisk og smuk farve, som holder rigtig godt. Den koster 185 kr.

Farver er igen i år et hit! Det er både farver som gul, blå, hvid og koralrød. Disse farver er perfekte til fine strandkjoler og smarte stilletter. Mærket ESSIE er blevet et af de mest populære neglelaksmærker i verden, og det forstår man godt, når man først har prøvet den. Den holder godt på farven, skaller ikke af, og det bedste af det hele er, at du nu kan få neglelakker fra dette mærke til kun 39 kr. på billigparfume, hvor førprisen var 125 kr. ESSIE har blandt andet lavet en rigtig flot blå og rød lak, mens Ciaté har lavet en cool gul.

Mere rolige og afdæmpede farver, såsom pastelfarver, er også en sikker vinder – især her til foråret, og det har ESSIE også valgt at lægge fokus på. Eksempelvis ESSIE MISS FANCY PANTSY eller ESSIE DELICACY, som kan findes på billigparfume.dk.

neglelak-tilbud

Måske har du allerede hørt eller afprøvet det anerkendte neglelaksmærke Ciaté – det er en ny og anderledes neglelak, som er perfekt til festlige begivenheder. Først påfører du en grund farve – det kan eksempelvis være hvid, som er et hit lige nu, og oven på lakken lægger du så en ny slags neglelak, som består af små runde skinnende sølvkugler. Så har du helt unikke negle, som aldrig før!

Avatar

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post