Glattejern test – se hvilket fladjern der er bedst i test!

Glattejern test – se hvilket fladjern der er bedst i test!

I denne glattejern test kan du få gode råd i forbindelse med, at du skal have foretaget dig et køb af et nyt glattejern. Vi har hos Modetrends været inde for at se lidt nærmere på nogle af de mange forskellige varianter, der vil være mulighed for at finde på det danske marked, så du kan sikre dig, at du får fat på lige nøjagtig den type af glattejern, som vil være den bedste til netop dit behov.

 

Når Hollywood-stjernerne gør sin entré på den røde løber med perfekt glat hår, har der helt sikkert været et glattejern med til at skabe magien. I denne test tager vi et kig på nogle af de mest populære fladjern på markedet – så du kan skabe det helt rigtige hollywood look.

Ogdet kan betale sig, at satse på kvalitet når det gælder glattejern. De billigste glattejern har oftest en metaloverflade. Ved at bruge de billige glattejern ender du ganske enkelt med at ødelægge dit hår så du ender med spaltet og ”knækket” hår.  Det er jo ikke det, som er meningen – Derfor bør du for din egen og dit hårs skyld gå efter et fladjern med keramiske plader, fordi de keramiske plader er langt mere skånsomme for dit hår end de billige modeller. Sådan lyder anbefalingen også fra Nadia Meto, som er lærer på Københavns Frisørskole.  Glamourøst De 4 glattejern er fra GHD, HH Simonsen og Babyliss og kan ses her:

GHD V Styler – ANBEFALES!

 

ghdstyler

gå til tilbuddetpng

 

 

De førende frisørmagasiner, har år efter år kåret glattejern fra GHD som det bedste for sit varmesystem og for en særlig god varmeplade. Frisørskolen i København anbealer ligeledes, at du bruger glattejern fra GHD. Dette glattejern har en særlig nano-silver belægning, som får dit håret til at skinne, efter du har brugt det. GHD lover en opvarmningstid på 20 sekunder og temperaturer når op på 175-190 grader, hvilket sikrer at håret ikke tager skade. GHD V styler, er klart det bedste glattejern vi har testet.  Hvis du køber det hos Nicehair.dk får du oven i købet også en varmebeskyttelses-spray og en cool taske med. Vurdering: Den absolutte Rolls Royce indenfor fladjern. klart det bedste glattejern der findes på markedet 6/6 Bedste pris: 1349 kr.

 

HH Simonsen True Divinity

truedivinity-blacksparkle

gå til tilbuddetpng

 

 

HH Simonsen  er et dansk Brand der har eksisteret siden 2003. HH Simonsen er grundlagt af frisører og de laver glattejern i høj kvalitet, Prismæssigt ligger de en smule under GHD. Hovedforskellen mellem GHD glattejernet og HH simonsens glattejern er, at HH simonsen benytter teflon belagte plader i stedet for keramiske plader. Ifølge producenten egner dette sig dog især godt til at udglatte lyst og skandinavisk hår Glattejernet fra HH simonsen er en ”hurtig lille sag”, som ligger godt i hånden. Fladjernet er opvarmet på kun 5 sekunder og har en justerbar temperatur på mellem 120 og 210 varmegrader. Den justerbare varme er en rigtig fed feature, da forskellige hårtyper kan have forskellig tolerance i forhold til varme. HH Simonsen True Divinity fås til kun 699 kr. netop nu. Vurdering: Et supergodt glattejern til en rimelig pris, er du på udkig til et glattejern i denne prisklasse, er HH Simonsen det bedste alternativ 5/6 Bedste pris: 699 kr.

 

Remington glattejen – Ceramic Slim176788_1_3_568

gå til tilbuddetpng

Remington Ceramic slim er et lille og handy galttejern, som du kan få til en absolut rimelig pris. Glattejernet er udstyret med keramiske og teflon belagte plader, der sikrer en jævn varmefordeling. Temperaturen kan justeres temperaturen op til 230 grader, og med en opvarmingstid på 15 sekunder har er glattejernet absolut også godkendt på dette niveau. Det er et billigt glattejern, som ikke er helt på niveau med de dyrere modeller fra HH simonsen og GHD, men hvis du gerne vil have et prisbilligt glattejern, er Remington Ceramic Slim et godt valg. Det vigtige er, at dette glattejern har keramiske plader og ikke metaloverflade som mange af glattejernene i denne prisklasse ellers har. Vurdering: Et meget billigt Glattejern med keramiske plader, hvor du får rigtig meget for pengene  4/6 Bedste pris: 299,75

 

Babyliss iPro 230 Ionic

hand_13

 

gå til tilbuddetpng

 

 

Babyliss har lavet flere gode glattejern til fornuftige priser. Hvad mange ikke ved er, at Babyliss i sin tid opfandt krøllejernet.Siden da, er de blevet en af de største producenter inden for styling. iPro 230 Ionic er udstyret med titaniumbelagte. keramiske plader og man kan vælge mellem fem forskellige temperaturindstillinger fra 130-230 grader. Et problem ved iPro 230 Ionic er dog, at pladerne går helt ud til kanten af jernet, så man brænder sig let, hvis man skal lave krøller. Glattejernet er heller ikke ret godt til at glatte håret, det gør i stedet for håret kruset selv efter kortvarigt brug. Et andet minus ved glattejernet fra Babyliss er, at det er alt for lang tid om at varme op. Vurdering: Et glattejern som lover meget, men desværre ikke lever op til løfterne. Brug hellere pengene på et glattejern fra HH simonsen 2/6 Bedste pris: 625 kr.

Glattejern test – hvor gør jeg det bedste køb

Når du som forbruger har et ønske om at erhverve dig et af de bedste glattejern på markedet, og du naturligvis samtidig gerne vil sikre dig, at du har mulighed for at kunne foretage dig dit køb af dette produkt indenfor et favorabelt og attraktivt prisleje, så er det selvfølgelig væsentligt at sørge for at tænke sig godt om, inden du går ud for at gøre dit køb, så du ikke ender med at handle hos en af de forhandler, der generelt har nogle priser, der er for høje.

Det at købe sig et nyt glattejern kan selvsagt lade sig gøre hos et hav af forskellige danske forhandlere, men det er bestemt værd at sørge for at kigge sig godt for, hvis du ønsker at kunne sikre dig, at du får handlet et af de helt rigtige steder, når dit køb skal gøres. Blandt andet vil der være særdeles fine muligheder for, at du vil kunne gøre dit køb på nettet til priser, der i langt de fleste situationer vil vise sig at ligge på et niveau, der er væsentligt mindre end de generelle priser, som langt de fleste fysiske forretninger kan tilbyde. Derfor er en klar anbefaling herfra bestemt at sørge for at kigge dig om efter et af de mange, gode glattejern, der er mulighed for at kunne købe online.

Glattejern test – Køb et produkt i en ordentlig kvalitet

Når sådan noget som et nyt glattejern skal købes, så skal der bestemt ikke herske nogen tvivl om, at sådan noget som kvalitet er en af de ting, der bestemt skinner meget klart igennem på de produkter, der koster lidt ekstra i forhold til de aller billigste modeller, der vil være mulighed for at finde på det danske marked. Det vil nemlig meget tit og ofte være sådan, at de allerbilligste produkter på markedet er af så markant lavere standard end dem, som koster lidt ekstra, at det ikke vil kunne betale sig for dig at gøre dit køb af de helt billigste. Sørg derfor altid for at kigge dig godt for når du står og skal købe dig til et nyt glattejern, så du kan sikre dig, at du gør dit køb hos en forhandler, der kan sikre dig, at du får fat på et solidt og gedigent produkt i en kvalitet, der er i top – men hvor prisen dog selvfølgelig samtidig ligger på et niveau, som er fair og rimeligt.

Læs også Katja Ø’s glattejern test

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post