Wedges tilbud –  smarte sandaler med kilehæl

Wedges tilbud – smarte sandaler med kilehæl

Sommerens mode har fokus på wedges. Wedges eller kilehæle, som er det danske ord, er damesko med en høj hæl som fortsætter fra bagerst på hælen og udfylder hele hælen frem mod tåen.

Kilen gør, at det nemt at gå på hæle, meget lettere end i et par stiletter, fordi kilehælen støtter svangen på foden. Føler du dig ikke godt tilpas i stilleter, er det derfor er det en god idé at købe et par coole wedges.

wedges tilbud

En sidegevinst ved de behagelige hæle er, at du samtidig er übertrendy når du har dem på, alle de store modehuse har nemlig præsenteret wedges i forårets og sommerens kollektioner. Der er masser af funky wedges at vælge mellem: åbne sandaler eller sko. med korksål, gummisål eller mere espadrillos inspirerede sko med bastsål.

Kilehæle har efterhånden udviklet sig til musthaves, på linje med stiletter og pumps. Vil du have et par wedges i høj kvalitet der holder i mange år, bør du investere i et par lækre mentor sandaler med kilehæl, så er du både med på sommermoden og du har samtidig et par lækre kvalitetssandaler der holder mange år frem.

Skærmbillede 2017-02-17 kl. 05.50.33 Skærmbillede 2017-02-17 kl. 05.50.25 Skærmbillede 2017-02-17 kl. 05.50.19

Sådan kombinerer du wedges sandaler med dit outfit

Wedges sko er fantastisk til at mixe og matche med alle de forskellige outfits du har hængende i garderoben. Kombiner dem med en anden af sommeren helt store trends, en lang nederdel med blomsterprint eller en maxikjole.Et par stumpe- jeans eller -chinos passer også super godt til sandaler med kilehæl, kombiner eventuelt med med en top i stærke farver eller pastelfarver.

Sandaler med kilehæl – et sikkert sommerhit

Komfort og trendyness gør sandaler med kilehæl til det perfekte valg, hvis du vil være med på sommermoden. Går du op i lækkert design, stil og kvalitet,  et par coole  wedges et sikkert valg når du skal vælge de perfekte sko til sommeren 2017/2018.

Skærmbillede 2017-02-17 kl. 05.50.19

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post