Nyt kosmetikmærke til den miljøvenlige forbruger

Nyt kosmetikmærke til den miljøvenlige forbruger

Tænker du over, hvad du udsætter dig selv og dine omgivelser for, når du benytter plejeprodukter? Det er der god grund til at gøre, da mange af de produkter, vi udsætter vores krop for, er fyldt med billige masseproducerede kemiske ingredienser, der har dårligere effekt end naturens egne ressourcer og tilmed er mere skadelige for miljøet. Stop the Water While Using Me! er et kosmetikfirma, som har taget stilling til disse problemstillinger og udviklet produktserier fremstillet på 100 % naturlige ingredienser i genbrugelig emballage, der ydermere kan genopfyldes for at nedsætte ressourcespildet til det minimale.

Tag stilling og stop vandspild!

Som det miljøbevidste kosmetikfirma Stop the Water While Using Me! er, sender de et klart signal om at tage stilling til det enorme vandspild, der sker på daglig basis. De opfordrer til at passe godt på vandet, da det er en værdifuld og ikke mindst livsnødvendig ressource. Udover at opfordre til at spare på vandet leder de Good-Water-Projects i hele verden. Det er en række initiativer for at få rent og frisk vand til områder, hvor befolkningen ikke har adgang til rent drikkevand. Når du køber et produkt fra Stop the Water While Using Me! er du altså med til at støtte disse projekter. Et af projekterne er eksempelvis tågefangere i Tanzania, som bidrager til, at de lokale kan få adgang til det livsnødvendige rene vand.

De bedste og naturlige ingredienser som din krop vil elske

Udover at brugen af naturlige, æteriske olier og essenser frem for syntetiske farver eller duftstoffer, silikone, paraffin og andre mineralske/olibaserede råmaterialer er til fordel for at bibeholde en natur med et naturligt miljø, er det også til fordel for din krop. De milde, plejende og naturlige produkter er som skabt for sart hud og fungerer også ubetinget godt til selv farvet hår, da de naturlige ingredienser i modsætningen til nogle kunstige stoffer ikke går i forbindelse med de kemiske stoffer, som anvendes i hårfarve. Så uanset om du har sart hud, farvet hår eller noget helt tredje, yder produkterne en mild pleje, der ikke gør skade på dig men derimod genopretter hud og hår med naturens egne ressourcer.

Hvis du ønsker at benytte dig af kosmetik, der tager stilling til miljøet og det store ressourcespild, og som naturligt giver nyt liv til hud og hår, kan du med god samvittighed købe produkterne fra Stop the Water While Using Me! her: https://www.bellabellacci.dk/stop-the-water-while-using-me til yderst fordelagtige priser.

Avatar

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post