Tips til at finde kjolen til festen

Tips til at finde kjolen til festen

Det kan være svært at finde den rigtige kjole. For at gøre det hele lidt lettere, så er det rigtig godt at klarlægge dine behov, inden du går i gang med at lede. Der er stor forskel på, om du skal til en formel gallafest eller en afslappet sommerfest i haven. Det vil være to vidt forskellige udtryk, som de to kjoler skal hjælpe med at frembringe hos dig.

En anden ting som er en god idé at få afklaret på forhånd, er hvor stort dit kjolebudget er. Overvej også om det er en kjole, som du kun skal bruge den ene gang, eller om det er en kjole, som du vil bruge til alle sommerens fester. Det er muligt at finde kjoler, som med forskelligt tilbehør kan passe til mange forskellige typer af fester og arrangementer.

festkjole

Vælg kjole efter din kropsfacon

Det er vigtigt, at du er bevidst om din egen kropsfacon, da det så er meget lettere at finde kjoler, som sidder perfekt. Har du f.eks. en krop, som er æbleformet – det vil sige gode store bryster og lidt mave, men smalle hofter og en lille numse, så vil en kjole, der sidder til for oven og går ud i en A-form gøre, at din krop ser mere harmonisk ud. Har du i stedet for en pæreform, hvor du har en fyldig numse og store lår, og en slankere overkrop, så bør du gå efter en kjole, som fremhæver din flotte overkrop.

En pæreformet krop harmonerer rigtig godt med en ærmeløs kjole. Er du mere typen som går lige op og ned, og som hverken har talje eller kurver, så kan du gå i kjoler, som sidder tæt til kroppen hele vejen ned. Hvis du gerne vil have flere former, så vælg en kjole med snit under brysterne eller sæt et bælte om taljen. Er du så heldig at have den eftertragtede timeglasfigur, så vælg en kjole, som fremhæver din flotte talje.

Find kjolen online

Når du har styr på, hvad du går efter, så er det tid til at finde selve kjolen. Det er let og overskueligt at shoppe efter kjolen på internettet, og det kan spare dig for en masse tid. Se for eksempel et stort udvalg af festkjoler på https://www.dressyou.dk/17-festkjoler-og-kjoler-til-fest. Her finder du masser af flotte kjoler i forskellige snit til rimelige priser.

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post