Odd Molly udsalg og tilbud – Odd Molly cardigans og tunikaer

Odd Molly udsalg og tilbud – Odd Molly cardigans og tunikaer

Leder du efter Odd Molly udsalg? Det svenske luksusbrand Odd Molly har på rekordtid opnået enorm popularitet blandt modebevidste kvinder i hele verden.Odd Molly kendens bedst på luksus bohemestilen, der er appellerer til flere generationer og brandlet hitter hele vejen fra kvinder i små svenske landsbyer til de største kendisser i Hollywood. Der er da også noget typisk svensk smålandsstemning over det hjemmestrikkede look, som mange af Odd Mollys produkter har, og det er sikkert det hyggelige og hjemmestrikkede look, som tøjet har, der gør at det appellerer så bredt.

Helena Christensen er flere gange blevet brugt som frontfigur til kampagner og shows og hun passer perfekt til Odd Molly´s identitet, hvor den coole luksus hippie er selvstændig og selvbevidst samtidig med at hun er flippet og romantisk.

Find Odd Molly til gode priser her>

Odd Molly udsalg

Odd Molly fra newcommer til household brand

Selvom Odd Molly er blevet et household brand, har mærket ikke været i branchen i lang tid. Grundlæggernemærket – Karen Jimfelt-Ghatan og Per Holknest mødtes på en café i Stockholm i 2002. Inden for en halv time havde de skabt selskabet bag Odd Molly.

Odd Molly udsalg

De sidste 10 år, har virksomheden etableret sig i hele verden, i dag findes der Odd Molly butikker i mere end 40 lande, og Odd Molly driver mere end 1300 butikker i hele verden. Kvaliten af Odd Molly er helt unik, hver eneste stykke tøj er håndsyet og virksomheden opretholder høje etiske standarder. Det stof, der anvendes i produktionen er økologisk og der ydes en stor indsats for at gøre hver enkelt lille søm til noget særligt. Der for er kvaliteten altid i top, og køber produkter fra Odd Molly, er du sikker på at have et lækkert stykke tøj, af super høj kvalitet, som holder i mange år fremover. Du kan dog være heldig at finde Odd Molly på udsalg – særligt på online butikkerne.

Odd Molly Udsalg – Gå vinteren i møde klædt på i lækkert tøj fra Odd Molly

Her på modetrends.dk er vi særligt faldet for de strikkede Cardigans og tunikaerne fra Odd Molly. Cardigans fås i strikkede og spraglede designs der lugter lidt af svensk skærgård. Tunikaerne fås også i lækre bohemeagtige og farverige designs. Det er simpelhen et musthave. for enhver stilbevidst kvinde. Er du på udkig efter Odd Molly udsalg så tjeck Nelly.com

Find Odd Molly til gode priser her>

Odd Molly udsalg

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post