Komfortable leggings til hverdagen, arbejdet og festen

Komfortable leggings til hverdagen, arbejdet og festen

Mange af os har en hverdag, hvor vores beklædning kan have stor indflydelse på dagens gang – det er nok derfor, det er så behageligt at komme hjem fra arbejde og skole, hvorefter BH’en ryger af, jeansene skiftes ud med joggingbukser og den tætsiddende top erstattes med en løs hættetrøje. Generelt kan det være lidt af en opgave at finde den gyldne mellemvej mellem komfort og udseende, da det behagelige, løstsiddende tøj ikke altid det tøj, som vi agter at have på til dagligdag.

Der er dog et råd mod dette – et råd, som ikke nødvendigvis skal omforme hele dit klædeskab og alle dine outfits, men som kan fungere som et seriøst bud på hvordan, man skal inkorporere maksimal komfort med et lækkert udseende. Leggings er det nye sort. I hvert fald i den forstand, at det passer med alle andre beklædningsgenstande.

leggings

Behold både komforten og det stilede udseende

Leggings kan være en ideel måde at inkorporere et stilet udseende i ens daglige beklædning, mens man samtidigt bibeholder komforten. Det stilede udseende findes i mange varianter – leggings findes i diskrete, simple farver og mønstre, som passer med ethvert stykke tøj. Der findes også jeggings, som er leggings med udseende som jeans. Her får man altså et look, der er lig med det, man får, når man har et par rigtigt tætsiddende jeans på, som virkeligt kan vise benenes kontur frem. Samtidigt med at de ser præsentable ud, så har de den komfort, som vi kender fra strømpebukser. Så er det pludseligt intet problem at have stramme jeans på, når man godt må snyde lidt.

Fine og diskrete eller vilde og farverige

Leggings er altså ideelle til hverdagen og til arbejdet, hvor vi ofte skal have bundet et outfit sammen eller bliver nødt til at holde en diskret linje. Men de fungerer i høj grad også til de mere festlige begivenheder, hvor vi gerne vil overgøre os selv og fyre op for nogle vilde farver. Leggings findes i mange forskellige mønstre og farver, og det er altid muligt at finde nogle vilde leggings, som kan passe sammen med en lækker kjole, når vi skal til fest. Vil du finde flotte leggings i et stort og alsidigt sortiment – så se mere her.

Avatar

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post