Cremer til tør hud

Cremer til tør hud

Er du på jagt efter gode cremer til tør hud? I denne artikel viser vi dig 5 rigitg ogde ansigtscremer som kan hjælpe dig med at fugte huden og holde den smidig og lækker. Læs med og se om der ikke skulle være noget der kunne friste dig.

FIND GODE CREMER TIL TØR HUD – KLIK HER>

Husk at du nederst på denne side altid er mere end velkommen til at skrive en kommentar og komme med dit bidrag til artiklen. Hvis du foreksempel har prøvet nogle de af mærker vi anbefaler så vil vi meget gerne høre din vurdering.

 Cremer til tør hud

1. Shiseido

Med denne creme kan du være sikker på at din hud vil blive beriget med en masse ny energi og du vil hurtigt opleve hvordan huden bliver både strammet op og mere smidig.

Hvis din hud længe har været tør så vil den hurtigt komme til at skinne og se meget mere frisk ud. Shiseido er et af de mærker vi altid anbefaler, og selvom det ikke er helt billigt så er pengene givet godt ud, da man skal bruge meget lidt og det er super effektivt.

2. Decleor

hvis man spørger nogle af de største og mest anerkendte hudpleje eksperter om hvilket mærke man bør vælge og hvor man får mest for pengene, så vil rigitg mange svare Decleor.

Klik dig ind og kig lidt på deres mange ansigtscremer og se om der ikke også skulle være noget for dig. De har et bredt udvalg og du vil helt sikkert også kunne finde noget til dig.

3. Clinique

Clinique gør rigtig meget ud af at lave naturlige produkter og det kan man virkelig også føle når man får deres creme i ansigtet og på kroppen. De er super lækre og fugter huden og får den til at se meget mere levende ud på kort tid.

Denne creme fra clinique strammer op og hjælper bå såvel rynker som tør og nedslidt hud. Kan især anbefales hvis du har et hårdt og stresset arbejde men gerne ønsker at rynkerne bliver dæmpet og udglattet.

4. Ole Henriksen

Her er en af de mest populærer og købte cremer som Ole Henriksen har lavet, den er på mange måder nyskabende og i og med at der er brugt Afrikansk rød the kan du være sikker på at den både strammer huden op og tilfører den en masse ny energi.

Cremen fra Ole Henriksen er som skabt til dig der er kommet lidt op i årene og er begyndt at kunne se lidt rynker.

5. Biotherm

Rigtig mange begynder at lide af tør hud enten om vinteren eller sommeren når vejret er lidt for hårdt ved dem og derfor har vi taget denne dagcreme fra Biotherm med. Den indeholder nemlig uv beskyttelse, så du om sommeren kan gå ude og samtidig være beskyttet mod de farlige stråler.

Biotherm skriver selv på deres hjemmeside at den skal bruges 1-2 gange dagligt og at man altid skal sørge for at vaske ansigtet godt af inden brug.

Cremer til tør hud

Køb cremer til tør hud billigt online

Vil du gerne finde gode cremer til tør hud i et hav af forskellige varianter – og indenfor et prisleje, der er fornuftigt? På en side som f.eks. Med24.dk kan du finde dig et meget stort og bredt udvalg af forskellige typer af cremer til tørhud, som er særdeles nyttige, hvis du godt kunne tænke dig at få en effektiv pleje af din hud.

FIND GODE CREMER TIL TØR HUD – KLIK HER>

Cremer til tør hud

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post