Guide – sådan undgår du bumser og uren hud

Guide – sådan undgår du bumser og uren hud

Der er mange myter og forestillinger om, hvorfor unge får bumser. Nogle af myterne går på, at det er fordi de spiser for usundt. Mange har en idé om, at folk der får bumser, sidder hver dag og spiser pizza, chips og drikker cola. Det er dog ikke videnskabeligt bevist, at diversefødevarer har den indflydelse på personer, så de får bumser.

Det er normalt sådan, at bumser opstår første gang i puberteten, når kroppens produktion af kønshormon øges. Det gælder hos både piger og drenge. Det medfører, at de talgkirtler vi har i huden, begynder at producere mere hudfedt. Den øgede mængde hudfedt får svært ved at talgkirtlernes udgange da disse bliver forsnævret.

Når hudfedtet skal nedbrydes, dannes der affaldsstoffer, som generer talgkirtlen, hvilket medfører betændelse – de irriterede talgkirtler bliver før eller siden til bumser, som indeholder hudfedt.

FIND PRODUKTER MOD UREN HUD BILLIGT HER>

uren hud

Hvorfor får du mange bumser og hvordan forhindrer du dem i at komme

Hvis du er stresset, er omgivet af kemikalier eller fedt i hverdagen, eller hvis du går og kradser i dine bumser, kan du risikere, at det bliver værre. Det kan også blive værre, hvis du har menstruation.

Det bedste du kan gøre for dit ansigt, er at vaske dit ansigt med mild sæbe. Vask gerne ansigtet 2 gange om dagen. Du skal også huske at vaske dit hår jævnligt, med shampoo, da der ellers kan komme sved og fedt ned i ansigtet på dig. Herudover skal du undgå at udsætte din hud for voldsomme temperaturskift og generelt lade være med at udsætte den for meget kulde og varme.

En god idé er også at forsøge at holde sig en sund kost og dyrke motion – det vil for det første få resten af din krop til at få det bedre, hvilket også vil påvirke din acne. Det vil højst sandsynligt også give dig et bedre selvværd, hvilket igen vil gøre dig mindre stresset eller ked af det. Jo bedre du har det med dig selv, jo bedre ser du ud.

Find billige produkter online

Hvis du har et ønske om at kunne slippe af med bumser og uren hud, så kan du helt klart få meget ud af at tage dig et kig på nettet, hvor du kan finde rigtig mange forskellige, gode kvalitetsprodukter i et stort og bredt udvalg. Blandt andet kan du via linket nedenfor tage et kig på Helsebixen.dk, som har et stort udvalg bestående af mange forskellige typer af kvalitetsprodukter.

FIND PRODUKTER MOD UREN HUD BILLIGT HER>

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post