Den ultimative guide til smokey eyes – smokey eyes trin for trin!

Den ultimative guide til smokey eyes – smokey eyes trin for trin!

Smokey eyes er noget af det hotteste lige nu, Men hvordan laver man Smokey Eyes? – i vores ultimative guide til smokey eyes finder du svaret! Her kan du læse dig frem til hvordan du får de perfekte smokey eyes, så du bliver aftenens midtpunkt.

Før du går i gang med dit projekt ”smokey-eyes”, er det vigtigt at vide, hvordan du skal bære dig af med at få de populære smokey eyes, ellers kan det ende med, at du i stedet kommer til at rende rundt med et blåt øje.

>>Perfekte smokey eyes? her finder du alt du skal bruge →

Vores smokey eye step by step guide fortæller dig hvilke farver og pensler, som du bør bruge, og hvordan du kommer godt i gang! Husk dog altid på, at der er flere forskellige versioner af smokey-eyes – hvis du ikke er til det helt mørke look, kan du sagtens anvende andre farver, som stadig giver den ønskede effekt.

Step 1 – læg eyeliner

clinique_quickliner_eyes_02_smokey_brown_billigparfume__43037De fleste makeup-artister anbefaler, at du som det første step lægger en blød/cremet eyeliner på langs med hele øjenlåget. Det kan være en god ide at tone farven lidt ud med en pensel, så looket ikke bliver for hårdt og optegnet.

En rigtig god eyeliner til smokey eyes er Clinique Quickliner.

Et lille tip her er også at vente med at putte foundation på, til du er færdig med dine smokey eyes

Step 2 – læg øjenskygge og blend farven ud

Som step to, bør du lægge en mørk øjenskygge. Hele ideen med smokey eyes er, at de skal være sexet, mystiske og ”smokey” – derfor er det her igen vigtigt, at du blender farven ud, så eyelineren og øjenskyggen falder sammen, og det ikke ser opdelt ud.  Mangler du en god mørk øjenskygge til smokey Eyes kan vi anbefale Les 4 Ombres øjenskygger fra Chanel, som eren palette af lækre og eksklusive farver med fokus på  intensiteten – derfor er de utroligt velegnede til at lave smokey eyes.  gillian_jones_makeup_pensler_s_t_billigparfume__71274Vil du hellere gå efter en billigere øgenskygge, finder du mange gode og billige øgenskygger på smartgirl.dk. 

Husk også at bruge en ren pensel, da du ellers risikerer, at dine smokey eyes får andre farver indblandet, fra da du tidligere har lagt makeup. Et godt tip er at købe et rigtig godt penselsæt  Gillian Jones har udviklet et penselsæt specielt til smokey eyes, du skal også bruge penslerne i de næste steps   se penselsættet her

 

Step 3 – Læg en fast mørk øjenskygge ovenpå

Her vælger mange at bruge en flad pensel og en fast sort/meget mørk øjenskygge. Den faste øjenskygge duppes oven på den øjenskygge, som du lagde i trin to. Dette giver en mat effekt og er med til at forstærke det smokey look. Samtidig gør det også, at makeuppen holder længere, så du kan danse hele natten uden at være bekymret for sorte render under øjnene!

Hvis du allerede har købt  Les 4 Ombres øjenskyggen kan du også bruge den her. Ellers finder du et stort udvalg af gode og billige øjenskyger her.

chanel_les_ombres_eyeshadow_smokey_eyes_billigparfume__31306

 

Step 4 – Lys øjenskygge og pudder 

I det næste step skal du bruge en pudder og en lys øjenskygge sammen med en blød pensel. Pudderen duppes først på lige under øjenlåget (hvor der ikke er øjenskygge), og efterfølgende duppes den lyse øjenskygge ovenpå. Dette er med til at åbne øjet og sætte endnu mere fokus på dine mørke øjne!

Step 5 – Afslut med eyelineren – prøv guld!

For at fuldende dit look, bør du anvende eyelineren fra trin et og lægge i den yderste kant nede under øjet. Husk dog, at det kun skal være en tredjedel, ellers bliver looket for hårdt. Det er vigtigt, at du igen sørger for at blende farven ud, så den går op og mødes med eyeliner og øjenskyggen på starten af øjenlåget.

Et rigtig godt tip er at anvende en guld eyeliner, som er det hotteste lige nu – især også en god ide, hvis du synes looket bliver for hårdt og mørkt! Piger med især blond hår kan nogle gange synes, at kontrasten mellem de mørke øjne og det blonde hår er for markant, og derfor kan det være brugbart for dem enten at bruge en mindre mørk øjenskygge ellers eksempelvis guld eyeliner.

Step 6 – Fuldend dit look med vippebukkeren.

Til allersidst, så bør du bruge en vippebukker, så du kan få lange sorte vipper, som er et must for smokey eyes. Derudover kan du nu lægge foundation, pudder og hvad du ellers bruger for at gøre dig fest-klar. Dog er det vigtigt at huske, at smokey-eyes er meget intense og opsigtsvækkende, og hvis du derfor også vælger at tage læbestift/lipsgloss på, så sørg for at vælge en neutral, da looket da ellers kan blive for voldsomt!

Prøv eventuelt at lave smokey eyes dagen før, at du skal til den store fest eller få en veninde til at hjælpe dig. Det kan være svært første gang, fordi hvis det kikser ser det bare ikke godt ud, men når du først har prøvet det en gang, er det ganske nemt, og det er en perfekt måde at pifte dit outfit op på!w7_celebrity_secrets_eyeshadow_palette_smokey_browns_jenskygge_billigparfume__10020

Du behøver ikke gå ud og investere i en masse nyt makeup – du kan nemt bare bruge de pensler og øjenskygger, som du har liggende derhjemme.

Husk, det SKAL ikke være en sort øjenskygge, men kan altså også sagtens være mørkegrå, mørkeblå eller sølv – det vigtigste er bare, at du får det smokey-look!

Hvis du gerne vil eksperimentere lidt med farverne til smokey-eyes, så har blandt andet W7 lavet en øjenskygge-pakke til en meget billig pris.Her er der fire øjenskygger i en, og altså alt hvad du skal bruge til dine smokey eyes. Du finder øjenskyggen fra W7 lige her.

Med den ovenstående trin for trin guide, er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at se helt igennem fantastisk ud til den næste fest! Det er bare at komme i gang!

Perfekte smokey eyes? her finder du alt du skal bruge →

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post