Stilfulde jakkesætsbukser i slimfit i 2017

Stilfulde jakkesætsbukser i slimfit i 2017

En voksende trend til den stilfulde mand er at iføre sig habitbukser i kombination hverdagstøj. Før i tiden brugte man kun jakkesætsbukser sammen med skjorte blazer, eller et helt jakkesæt. I 2017 er det super god stil at køre et outfit med for eksempel et par slim jakkesætsbukser, der er smørret op sammen med en hvid t-shirt eller og et par fede sneakers.

Hvis du vil se flere bukser til mænd, kan du se her.

Stort udvalg af jakkesætbukser i slimfit – klik her>

jakkesætsbukser i slimfit 4

Habitbukser til hverdag

Man kan naturligvis stadig kombinere disse habitbukser med et fed slimfit blazer og en hvid skjorte – det er stadig stilfuldt. Men det seneste års tid har været præget af en modetendens, hvor jakkesætsbukser bruges i mere afslappet sammenhæng. Det kan både bruges på skole, studiet eller arbejde, mens det også sagtens kan bruge i lidt mere formelle eller finere sammenhænge som en jobsamtale eller en bytur.

Et tydeligt bevis på, at jakkesætsbukser og særligt uldbukser vokser som modefænomen er både Oliver Bjerrehus og Nikolaj Coster-Waldau og Mathias Zanka Jørgensen alle er blevet set med dem til hhv. fashion-week i New York og Golden Globe-nomineringen

Uldbukser – modetrend i 2017?

Det er min klare opfattelse, at vi får mere at se til de stilfulde slimfit jakkesætsbukser i uld i resten af 2017 og helt sikkert også i 2018. Den kommende sommer bliver dog ikke præget så meget af det, da det kan være lidt for varmt med habitbukser i ægte uld.

Jeg spår, at modetrenden i efteråret 2015 bliver præget af tætsiddende uldbukser. Den modebevidste mand vil anvende bomuldsbukserne på afslappet vis som en del af hverdagsbeklædningen og ikke bare til byture, bryllup eller formelle begivenheder. Jakkesætsbukser i uld – også kaldet konfektionsbukser – er meget behagelig at gå, men smid dem for guds skyld ikke i vaskemaskinen uden skåneprogram.

Tre fordele ved uldbukser

  • De sidder godt og ændrer ikke pasform
  • De giver dig varmen, når det begynder at blive koldere udenfor
  • De udstråler modebevidsthed, selvtillid og god stil

Tre ting du skal være opmærksom på, når du køber dine uldbukser

  • De skal ikke vaske i vaskemaskinen på et almindeligt program, så skrumper de!
  • De kan være en smule varme at have på om sommeren
  • Misundelse kan forekomme 😉

Neden for har jeg fundet de tre mest stilfulde jakkesætsbukser, der kan købes online, og dermed hentes en del rabatter og generel besparelse i forhold til at købe dem i butikker, hvor udvalget også er mindre.

jakkesætsbukser i slimfit

Findes i mange farver og modeller

Når du står og skal have fundet dig nogle flotte og præsentable jakkesæt bukser i slimfit, så er det selvfølgelig væsentligt, at du sørger for at se dig om efter et par, der har lige netop det design, som du synes er fedt. Der er i tidens løb blevet designet et hav af forskellige modeller – og uanset om du foretrækker at få fat på et par nye slimfit-bukser i en neutral farve som sort, eller du eksempelvis hellere vil have fundet dig nogle af slagsen, hvor der er lidt mere gang i farverne, så er der helt sikkert rigtig gode muligheder for, at dette bestemt godt vil kunne lade sig gøre for dig at få fat på dette.

Her har du mulighed for at se lidt nærmere på en række af de forskellige modeller, som du f.eks. har mulighed for at finde jakkesæt bukser i:

jakkesætsbukser i slimfit3

Stort udvalg af jakkesætbukser i slimfit – klik her>

Find jakkesætsbukser i slimfit online til gode priser

Hvis du netop nu står i den situation, at du gerne vil have fundet dig et godt sted at få gjort dig et køb af nogle nye, flotte jakkesætsbukser i slimfit, så kan du som forbruger med stor fordel sørge for at tage dig et kig på nettet. Der er nemlig på nettet god mulighed for at finde et hav af forskellige modeller. Det at handle online vil ligeledes medvirke til at sørge for, at du får muligheden for at vælge imellem et stort udvalg af produkter – og samtidig at du kan få fat på nogle super fede jakkesætsbukser i slimfit til nogle priser, der bestemt må siges at være en hel del bedre end de priser, der er mulighed for at finde i langt de fleste fysiske butikker.

Vi håber meget på, at du i denne artikel blev inspireret til dit køb af jakkesætsbukser i slimfit.

Avatar

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post