På udkig efter nyt tøj til garderoben

På udkig efter nyt tøj til garderoben

Fornyelse i garderoben er skønt, og dette kan de fleste mennesker genkende. Af og til føler man, at man render rundt med det samme tøj hele tiden, hvilket ofte kan resultere i tøjkriser. Dette sker, da man ikke kan finde ud af, hvad man skal tage på.

Har min stil ændret sig?

Når man skal kigge efter nyt tøj, kan man opdage, at man finder noget tøj, som normalt ikke er det, som man vil tage på. Det gælder derfor også om en gang imellem at gå på udkig efter tøj, som kan være med til at udfordre dig selv. Måske er du normalt til sort og hvid, men prøv med en anden farve end disse, hvis du f.eks. skal ud og købe en ny bluse. Så et råd vil være at udfordre dig selv. Måske får du øjnene op for noget andet tøj end det, som du plejer at gå med.

Design dit eget

Engang imellem kan det være lidt mærkeligt at se ens venner/veninder eller kollegaer rende rundt med det samme tøj, som man også har hængende hjemme i sit skab. Desuden kan det også være, at I tilfældigt kommer til at tage samme tøj på. Hvis du er på udkig efter noget tøj, som ingen andre har, og du gerne vil være med til at sætte et præg på dit eget tøj, så kan det være en god ide at få tshirts med tryk på. På denne måde undgår du også, at det er en ensfarvede t-shirt, men samtidig er en t-shirt med tryk på med til at pifte dit outfit op. Ved at man er iført noget med tryk, bliver ens outfit mere livligt, og det er desuden med til at få det til at se ud som, at du har brugt længere tid på at sammensætte dit outfit, end du egentlig oprindeligt har.

Share This Post