Pieces bælte med nitter – Få et superfedt og råt bælte med nitter

Pieces bælte med nitter – Få et superfedt og råt bælte med nitter

Vi faldt lige over dette super lækkert brunt bælte fra Pieces med nitter, som er et must have. Bæltet er både feminint og cool på samme tid – og det er netop højeste mode lige nu! Det er lavet i en lækker brun farve, som gør, at det kan sættes sammen med stort set alt slags tøj.

Det er også et forholdsvis bredt bælte, som kan ses, når du har det på, og det er bestemt en accesorry i sig selv.

pieces bælte med nitter

Find dit nye fede Pieces bælte her!>>

Derfor kan det også nemt pifte en ellers almindelig kedelig t-shirt op, eller du kan sætte det sammen med en sort habitjakke til fest! Bæltet har et stort firkantet sølv spænde foran, og ellers er der huller rundt omkring på bæltet sammen med de runde sølv nitter, som er en rigtig fed detalje.

Nitter er bare højeste mode lige nu, når det angår tilbehør – det giver et råt look, mens du samtidig kan være feminin, og det er også det, som mange kvinder efterspørger lige for tiden. Hvis du ikke er så meget til brun, så kan bæltet også fås i sort. Bæltet er lavet af 100 % læder, som også gør, at det er af rigtig god kvalitet, og derved kan holde mange år frem.

Find dit nye fede Pieces bælte her!>>

Avatar

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post