Pulz jeans online – køb baggy bukser fra Pulz Jeans

Pulz jeans online – køb baggy bukser fra Pulz Jeans

Pulz Jeans, er et dansk brand, som vil skabe de perfekte jeans for kvinder over hele verden. Formålet er at skabe fede jeans med den rigtige vask, den rigtige pasform og de rette detaljer – enkelt og råt design. Det vil medføre de perfekte jeans og vil samtidig være tidløse. Dét er nemlig tegn på kvalitet, som du vil blive ved med at vende tilbage til.

Pulz Jeans har et koncept der handler om, at enhver kvindetype skal kunne finde et par pulz bukser, som kan passe til deres figur. Det betyder, at hvad enten du er åleslank, pære- eller æbleformet, findes  der et par pulz bukser til kvinder, som passer til dig.

PULZ JEANS

pulz jeans tilbud

Du kender måske til den følelse af klaustrofobi og ubekvemmelighed, der kan opstå, når du er ude, for at prøve og købe tøj. Du føler dig måske ikke tilpas i de konventionelle jeans, og i det andet tøj du finder hos de almindelige brands, som ikke sætter pasform og komfort i højsædet, men derimod uopnåelige modeidealer.

De forskellige pasforme fra Pulz Jeans

Pulz bukserne har forskellige pasforme. På den måde finder du nemmest et par jeans eller bukser, der passer både til din figur og til til din smag!

Pulz Jeans byder på følgende pasforme på jeans modellerne:

  • Straight – Straight jeans falder helt lige fra hoften til anklen. Det får dine ben til at virke tynde og lange.
  • Skinny – Skinny Jeans sidder tæt til dit ben hele vejen ned til anklen. Skinny Jeans er perfekte sammen med et par høje hæle.
  • Bootcut – Følger lårene tæt, men sidder ikke tæt ved knæet. Denne pasform kan benyttes til både høje hæle og flade sko. Dine ben bliver lange og flotte at se på.
  • Loose – Løs pasform øverst ved lårene, men sidder tæt langs benene. De er lange foran, bagpå, omkring lårene og skridtet, hvilket giver et løst og afslappet look.

Med Pulz bukser til kvinder finder du en klassisk og tidløs buks til en hvilken som helst figur og form.

Pulz er dog ikke kun kendt for deres jeans til kvinder, der er også kendt for deres baggy bukser til kvinder eller haremsbukser, som de også kaldes har vundet indpas i mode verdenen. Haremsbukserne har smockeffekt foroven og og rynkeffekt samt elastik i benene og logo bag på,  er du på udkig efter tøj til store piger, er et par haremsbukser fra Pulz Jeans helt perfekte, fordi de ikke sidder stramt om lårene men der er plads til at bevæge sig er de højeste mode.

Køb billige Pulz Bukser online

Er du på udkig efter Pulz bukser, er det et godt sted at købe dem på nettet. Her er der masser af billige bukser fra Pulz jeans. De bedste tilbud på pulz bukser vi hos Smartgirl.dk. Her er der netop nu mange penge at spare på de smarte bukser til kvinder!

Avatar

Modetrends.dk er Danmarks nye modeportal - Bag modetrends.dk står et hold af dedikerede modebloggere med en klar mission! Vi vil give dig den hottede mode og fedeste trends og vi vil guide dig til de bedste tilbud på fashion, sko og accessories!

Share This Post