Sommergarderoben: Sådan sammensætter du det perfekte sommeroutfit

Sommergarderoben: Sådan sammensætter du det perfekte sommeroutfit

Få inspiration til, hvordan du skal klæde dig i de varme sommermåneder.

Sommeren er over os. Det er tid til at skrue ned for tempoet for at nyde livet i fulde drag. Det er også tid til at forny garderoben, så du har noget nyt, moderigtigt tøj, der passer til sommerens varme. Her får du vores bud på, hvordan det perfekte sommeroutfit ser ud — og hvordan du rent praktisk klæder dig, så du er parat til de udfordringer, der følger med de letpåklædte sommerdage.

Skjorter

Tasken er praktisk og moderigtig

Om sommeren har vi ikke lige så meget tøj på som i årets andre årstider. Det betyder, at vi ikke har lige så mange lommer, vi kan putte vores genstande i. Derfor er tasken helt essentiel, fordi vi har et sted, hvor vi kan opbevare vores ting — og det gælder, uanset om du er kvinde eller mand.

Førhen har det været tabubelagt for mænd at bære en taske, hvis ikke det var en mappe eller en rygsæk. Sådan forholder tingene sig imidlertid ikke længere. En bæltetaske eller skuldertaske er helt okay for en mand at bære, imens håndtasken er en helt essentiel del af den moderne kvindes outfit. Sørg for at vælge en taske, hvor der er plads til de accessories, du altid har på dig.

Skjorte eller kjole til de sene sommeraftener

Når det er sommer, skal vi selvfølgelig have så lidt på som muligt, for at varmen er til at holde ud. Ud på de sene sommeraftener, kan det dog hurtigt blive en smule køligt, og derfor bør du have en smuk kjole eller en flot skjorte, som du kan iføre dig, når det ikke er for varmt. Du finder flotte skjorter fra AMI her. Du bør dog aldrig købe en kortærmet skjorte — i hvert fald ikke, hvis du vil fremstå som en person, der har styr på din fashion.

Share This Post