Tip til efterårsshoppingen: Her skal du købe din mode

Tip til efterårsshoppingen: Her skal du købe din mode

Kalenderen siger efterår, og vejret bærer i den grad præg af det. Vi går de mørkere tider i møde, vi tænder op for varmen, brænder levende lys og sidder inden døre og varmer os foran tv’et eller computeren. Vi finder måske inspiration til efterårets indretning og mode i magasiner eller blogs, sociale medier eller tv-programmer. Vi bliver fristet over alt. Derfor har vi fundet en liste over forhandlere, vi med god anbefaling vil råde dig til at tage et nærmere kig på, når efterårsgarderoben skal opdateres.

Top 3 over shops til efterårsgarderoben
Nelly.dk:
Gratis levering mellem 1-2 dage og gratis retur er nogle af de fordele og grunde til at shoppe hos Nelly. Holdet bag webshoppen stræber efter at blive Nordens top 1 med et stort udvalg af moderigtigt tøj til både kvinder og mænd. Tøjet er ungdommeligt og trendy, og du finder mærker som By Malene Birger, Vero Moda, Nelly’s eget mærke, Dolce & Gabbana og mange flere.
Helt klart en webshop vi vil anbefale dig at kigge nærmere på, hvis du ikke allerede kender den.

Boozt.com:
Boozt er en fantastisk webshop med ikke mindre end 600 skandinaviske- og internationale modebrands. Her kan blandt andet nævnes mærker som Tiger of Sweden, Tommy Hilfiger, Vila, Mango, BOSS og mange flere. Du finder et sublimt sortiment i både den høje- og prisvenlige kategori, hvor der er noget for enhver smag og pengepung.
Leveringen er hurtig, betalingen er sikker, og de tilbyder gratis retur.

Klarrisa.dk
Klarrisa er en modebevidst online shop, hvor du finder stilbevidst tøj i flot design og god kvalitet. Målgruppen er bred, og kvinder i alle aldre kan derfor let finde tøj til enhver smag, lejlighed og budget. Udvalget af forhandlere og kollektioner er nøje udvalgt af personerne bag shoppen, og du finder blandt andre brands som b.young, Fransa og Ofelia tøj.
Tøjet føres både online og i deres fysiske butik i Stevnstrup.

Share This Post