Trim skægget elegant med en god skægtrimmer

Trim skægget elegant med en god skægtrimmer

Når skægget begynder at blive en smule for langt, kan det måske godt blive en smule generende, hvorfor det kan være en fordel at få det trimmet lidt ned i længde, således det bliver mere komfortabelt og måske også mere elegant. Der er dog en del forskellige ting, man skal holde sig for øje, når man skal have erhvervet sig en skægtrimmer, hvilket blandt andet er gældende for trimmelængden, der fås i flere forskellige intervaller alt efter valg af model.

skægtrimmer

Justering af trimmelængde i små og store intervaller

De fleste skægtrimmere kan klippe i længden 0,4 mm-10 mm, mens det også er muligt at få sig en trimmer, der kan klippe i længden 0,1 mm og intervallet 3-6 mm, hvilket kan være en fordel, såfremt det er disse længder man normalt arbejder i. Længden styres oftest af afstandskamme, der enten kan medfølge eller være indbygget. Er afstandskammen indbygget, er det muligt at justere klippelængden med en præcision på ned til 0,2 millimeter, hvilket kan være en fordel at overveje nøje, såfremt man ønsker en så præcis måling. Det skal dog også nævnes, at det foregår en smule lettere at justere klippelængden med en indbygget afstandskam. Trimningens kvalitet afhænger også af gode knive, og nogle knive holdes gode under trimningen, da de bliver slebet under trimningen, mens de ligeledes kan klippe flere hår ad gangen, hvilket medfører en hurtigere trimning. Dette kan være en fordel at overveje, såfremt man finder det nødvendigt at have.

Batteri, rengøring og vedligehold

Når man skal vælge sin skægtrimmer, kan det være en fordel at være opmærksom på drifts- og opladningstid, hvilket er henholdsvis den tid, skægtrimmeren kan arbejde på en opladning og selve den tid, det tager, at oplade batteriet. Her kan man dog vælge at finde en skægtrimmer, der kan benyttes under opladning, såfremt dette skulle blive nødvendigt. Nogle skægtrimmere kræver mere vedligeholdelse end andre, hvilket også kan være en fordel at undersøge efterfølgende, således man holder sin skægtrimmer i god stand. Få overblik over markedets forskellige skægtrimmere her.

Share This Post