Skab flotte frisurer med egen hårtrimmer

Skab flotte frisurer med egen hårtrimmer

Der kan være mange fordele i at have sin egen hårtrimmer, hvilket blandt andet er økonomiske incitamenter, da man med en hårtrimmer ikke skal besøge frisøren, hvorved man her sparer penge. På den måde vil man ligeså stille opleve, at de penge, man plejer at benytte på frisøren, ikke forsvinder fra kontoen, hvormed et køb af hårtrimmer hurtigt kan retfærdiggøres økonomisk. Herudover er det også muligt at skabe sig en helt masse forskellige frisurer med en hårtrimmer, hvorfor man også kan eksperimentere en smule, såfremt dette er ønsket. Der er dog nogle forskellige ting, der kan være en fordel at overveje, inden man erhverver sig en hårtrimmer, således man finder den rette med de rigtige funktioner.

hårtrimmer

Trimmelængder og dertilhørende intervaller

De forskellige trimmere har forskellige trimmelængder, hvilket som oftest opgives i nogle intervaller, som eksempelvis kunne være 0,5 mm til og med 15 mm, mens det også er muligt at gå fra 0,5 mm til 25 mm, hvilket naturligvis skal afstemmes med de givne behov. Med til en trimmer vil der oftest medfølge nogle afstandslister, som er afgørende for trimmelængden, og her kan det være, at man får nogle afstandslister, der klipper fra 0,5 mm til 3 mm og fra 6 mm til 9 mm osv., men man kan dog også opleve, at der med afstandslister vil være nogle forskellige længder, som ikke er mulige at klippe i. Dette skal dog ikke tages så ilde op, da det for det meste blot er et par længder, der er tale om, hvorfor det ikke bør være altafgørende for valg af trimmer.

Batteritid og benyttelse under opladning?

Der er forskellige opladningstider på et batteri, hvilket eksempelvis kunne være en time, mens driftstiden så kunne være 30 minutter, hvorfor det kan være en fordel at undersøge, om det er muligt at benytte hårtrimmeren under opladning, således man ikke skal klippe en halv time for så at skulle vente på endnu en opladning. Det er på langt de fleste modeller, at det er muligt at benytte sig af trimmeren, mens den benyttes, hvilket dog ikke nødvendigvis er gældende, såfremt den skal tilkobles en strømstation. I et sådant tilfælde kan man undersøge, om det er muligt at oplade den med en ganske normal ledning, således den kan benyttes under klipning. Tag et kig her, hvis du vil vide mere.

Share This Post