3 modetips til efteråret

3 modetips til efteråret

Efteråret er i gang, og det er for alvor ved at blive efterårsvejr i Danmark. Det er derfor tid til at opdatere garderoben, så du er klar til det kolde vejr. Du kan gøre meget, for at være klar til efterårsvejret, der kommer et par tips her.

En god jakke og et par handsker

Det første, du skal have klar til efteråret, er en god jakke og et par lækre handsker. Den jakke du har på, er i høj grad med til at vise din stil. Om efteråret har vi en jakke på meget af tiden, og det er derfor vigtigt at have en god og stilfuld jakke.

En klassisk, og god jakke er den berømte trenchcoat. En trenchcoat er en super god efterårsjakke, der er stil over en trenchcoat, og så er den god som overgangsjakke. Og om efteråret har du netop brug for en overgangsjakke, der kan holde dig varm, men ikke er lige så varm som en vinterjakke.

Når du kigger efter en frakke, fx en trenchcoat, er det vigtigt at holde øje med om den er vandtæt. Der kommer ofte en byge om efteråret, og det gælder om at være forberedt på regnvejr.

Når du er ude at kigge efter din næste jakke, kan du samtidig kigge efter et par handsker. Du behøver selvfølgelig ikke et par store vanter til at holde varmen om efteråret, men et par lette handsker, kan være rart at have, hvis du fx tager tidligt hjemmefra om morgenen. Og hvis du finder et par handsker, der passer til din nye jakke, er det med til at færdiggøre dit look.

 

Noget lækkert undertøj

Undertøj lyder måske ikke som det vigtigste til efteråret, men det er altid godt at have noget lækkert undertøj, som du kan føle dig tilpas i, og som samtidig følger den nyeste mode.

Dit undertøj danner basis for det tøj du har på, og det er derfor vigtigt at have noget lækkert undertøj. Du kan fx kigge på Calvin Klein undertøj der er blevet rigtig populært, fordi det både er smart, men samtidig også er super lækkert at have på.

Du kan nemt finde noget lækkert undertøj, hvis du søger rundt på nettet, efter dine ynglingsmærker.

 

Find tøj til din kropsfacon

Når du skal ud at kigge efter nyt tøj, er det en fordel, at kigge efter tøj, der passer til din kropsfacon. Det gælder især, hvis du fx kigger efter en ny kjole. Hvis du tænker over din kropsfacon, når du kigger på tøj, kan du nemmere finde det tøj, der passer til dig.

Når du tænker over hvordan din kropsfacon er, kan du samtidig tænke over om du har en god kropsholdning, fx når du går. En god holdning, handler om at have en rank ryg og ikke bøje forover når du går. Når du har en dårlig holdning, kan det hurtigt komme til at se ud som om, du er mere træt end du egentlig er. Hvis du har en dårlig holdning, kan du også få rygproblemer som følge. Hvis du allerede har problemer med ryggen eller andre skavanker kan du få hjælp ved Body-SDS.

Det er nemlig super ærgerligt, hvis du har fundet noget lækkert tøj, men går rundt med en dårlig holdning, da vores kropsholdning næsten siger lige så meget som vores tøj.

Når du har fået styr på din kropsholdning, og fundet noget lækkert efterårstøj, er du klar til at få efteråret i møde med stil.

Share This Post